Beşiktaş transfer haberleri (Juan Quintero)

Beşiktaş transfer haberleri (Juan Quintero) Yaratıcı orta saha arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Porto forması giyen Juan Quintero'yu gündemine aldı. Habertürk Gazetesi'nin iddiasına göre; Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ' nda İngiliz devi Arsenal ' i elinden kaçıran Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Transfer Dönemi Beşiktaş 2014 Dünya Kupası 


Başkan Fikret Orman ile yönetimi, ' 10 numara ' transferinde son aşamaya geldi. Siyah-Beyazlılar, Porto ' nun Kolombiyalı genç yeteneği Juan Quintero ' yu gündemine aldı. Belhanda ' dan yüksek maliyeti sebebiyle vazgeçen Kartal, 21 yaşındaki genç yıldızı 1 yıllığına kiralamak için temaslara başladı.

PEDRO FRANCO DEVREDE

Quintero ' nun transferiyle bizzat ilgilenen Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, Kolombiyalı oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı. Porto ' nun da tecrübe kazanması için kiralamaya sıcak baktığı Quintero transferinin, en geç 1 hafta içinde netlik kazanacağı ifade edildi. Quintero için Kartal ' ın Kolombiyalı stoperi Pedro Franco ' nun da devreye girdiği ve vatandaşını ikna etmek için elinden geleni yapacağı belirtildi.

QUİNTERO KİMDİR?



- Güney Amerika ' dan genç yetenekleri alıp yetiştirerek Avrupa ' nın önemli liglerine pazarlayan ' Porto Fabrikası ' nın son üretimi.

- Geçen yıl Türkiye ' de düzenlenen U20 Dünya Kupası ' nın yıldızı.

- Kolombiya ekibi Nacional ' den Porto ' ya geçen sezon 7 milyon Euro ' ya geldi. Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro.

- 2014 Dünya Kupası ' nda 3 maçta oynadı.

- Geçen sezon Porto ' da 32 maçta görev yaptı ancak sadece 4 ' ü ilk 11...

- 21 yaşında ve hakkında “Porto ' nun yeni Deco ' su” yorumları yapılıyor.

BRYAN RUİZ TAMAM


' 10 numara ' transferinde önceliği Quintero ' ya veren Beşiktaş, bu girişimin olumsuz sonuçlanması ihtimaline karşılık Bryan Ruiz ' i de yedekte tutuyor. Fulham forması giyen Kosta Rikalı yıldızla anlaşan Siyah-Beyazlı yönetim, 4.5 milyon Euro bonservis talep eden İngiliz ekibiyle pazarlıklarını sürdürüyor.
21 Ağustos 2014 Perşembe günü yayınlandı