Beşiktaş Sanica Boru Elazığspor Maçı -1

Beşiktaş - Sanica Boru Elazığspor maçının istatistikleri ve an be an canlı yayını... Maçın skoru: Beşiktaş 3-0 Sanica Boru Elazığspor...
Bursaspor Anderlecht Elazığspor Gaziantepspor Hikmet Karaman 


İlk yarısı golsüz berabere sona eren maçta fazla gol pozisyonu yaşanmazken ev sahibi Beşiktaş ikinci yarıya hızlı başlangıç yaptı ve üst üste goller buldu. Manuel Fernandes'in kullandığı iki duran topta önce 49'da Necip Uysal'la golü bulan Beşiktaş, ardından 64. dakikada Tomas Sivok'la skoru 2-0 yaptı.

Mücadelenin 72. dakikasında ise Roberto Hilbert takımını 3-0'lık üstünlüğe taşıyan isim oldu.Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.

Beşiktaş bu sonucun ardından puanını 8 yaptı ve 3. sıraya yükseldi. Elazığspor ise 1 puanla galibiyet hasretini sürdürdü ve ligin dibine demir attı. Siyah beyazlılar gelecek hafta deplasmanda Gaziantepspor'a konuk olurken Elazığspor sahasında Bursaspor'u ağırlayacak.

DEĞİŞİKLİK YOK

Süper Lig'de Beşiktaş ile Sanica Boru Elazığspor arasında yapılan 4. haftanın kapanış maçında Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, kadroda değişikliğe gitmedi...

Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de bir önceki Kardemir Karabükspor maçının ilk 11'iyle sahaya çıktı.

Beşiktaş'ta 18 kişilik maç kadrosunda ise tek değişiklik, yedekler arasında Mehmet Akyüz'ün yerine, sakatlığı geçen Almeida'nın yer alması oldu.

KAPALI TRİBÜN BOŞ KALDI

Beşiktaş - Sanica Boru Elazığspor maçında kapalı tribündeki büyük boşluklar dikkati çekti.

Siyah-beyazlı taraftarların geçmiş yıllarda tamamen doldurduğu kapalı tribünün yarısından fazlasının boş olduğu gözlendi.

Taraftarlar kapalı tribündeki bilet fiyatlarının yüksekliğinden yakınırken, diğer tribünlerin tamamına yakını doldu. Müsabakayı 20 bini aşkın Beşiktaşlı taraftar takip etti.

Konuk Sanica Boru Elazığspor'u ise kendilerine ayrılan eski açık tribündeki bölümde 1000'e yakın taraftarı yalnız bırakmadı.

ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞU

Müsabaka öncesi, terörist saldırılar sonucu şehit düşen asker ve polisler için saygı duruşunda bulunuldu.

Beşiktaş ve Sanica Boru Elazığsporlu taraftarlar hep birlikte “Şehitler ölmez vatan bölünmez” diye bağırırken, tribünlerdeki Türk bayraklarının çokluğu dikkati çekti.

ANDERLECHT'İN İSTATİSTİKÇİSİ TAKİPTE

Beşiktaş-Sanica Boru Elazığspor maçını Anderlecht'in istatistikçisi de izledi...

Belçika temsilcisinin görevlisi, hangi futbolcu için İstanbul'da bulunduğu konusunda ise bilgi vermedi.

Öte yandan, müsabakayı izleyenler arasında Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ile Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da yer aldı...


18 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı