Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu Maçı Lig TV'den Canlı Yayınlanacak

Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçı bu akşam İnönü Stadı'nda oynanacak. Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçını hakem Barış Şimşek yönetecek. Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçının canlı anlatımını BeyazGazete.Com'dan takip edebilirsiniz. İşte Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçı detayları...
Uğur Boral Barış Şimşek İbrahim Toraman Bursaspor Elazığspor 


Spor Toto Süper Lig ' de Beşiktaş, bugün İnönü Stadı'nda konuk edeceği Mersin İdman Yurdu karşısında galibiyeti hedefliyor. Bu heyecanlı karşılaşmanın canlı anlatımını, BeyazGazete.Com'dan takip edebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig ' de geçtiğimiz hafta Kasımpaşa ' yı yenerek zirveye bir adım daha yaklaşan Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu ' nu da mağlup ederek çıkışını devam ettirmek istiyor.

Mersin İdman Yurdu ise Beşiktaş karşısında kazanarak, tehlike bölgesinden uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi hakem Barış Şimşek yönetecek. Bu heyecanlı karşılaşmanın canlı anlatımını, BeyazGazete.Com'ten takip edebilirsiniz.

Muhtemel ilk 11'ler

Beşiktaş: McGregor, Hilbert, Ersan, Necip, Sivok, Uğur, Olcay, Oğuzhan, Fernandes, Erkan(Holosko), Almeida

Mersin İdmanyurdu: Sehic, Josef, Steponov, Souzan, Serkan, M.Keçeli, Aydın, H. Bayraktar, Culio, Eren, Nobre



KARTAL'DA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları süren Mustafa Pektemek, Muhammed Demirci, İsmail Köybaşı ve Mehmet Akgün ile hem sakat olan hem de sarı kart cezası bulunan İbrahim Toraman, Mersin İdmanyurdu karşısında forma giyemeyecek.

Beşiktaş, 9 hafta sonunda 12 puanla 10. sırada yer alırken, ilk galibiyetini geçen hafta elde eden Mersin İdmanyurdu ise 8 puanla 16. sırada bulunuyor.

Bu arada, siyah-beyazlılarda toplam 3 sarı kartı bulunan Uğur Boral, Mersin İdmanyurdu karşısında sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve 11. haftadaki Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ İLK 3'LÜĞÜN PEŞİNDE

Bu sezon 4 büyükler seriden uzak yaşıyor! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, oynadıkları tüm resmi maçlar dikkate alındığında hiç üstüste 3 galibiyet elde edemedi.

Ligde Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek Beşiktaş da rakibini mağlup ederek, üstüste 3. maçını kazanmayı hedefliyor.

Sezon başından beri 11 resmi karşılaşmaya çıkan ve henüz bu mücadelelerde uzun süreli galibiyet sevinci serisi yaşayamayan siyah beyazlı ekip, Mersin İdmanyurdu karşısında bunu gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Kara Kartallar, Mersin maçını kazandığı takdirde üst üste 3. kez galibiyete ulaşma başarısını bu sezon ilk kez gerçekleştirmiş olacak.

SERİSİ YOK
Spor Toto Süper Lig'de 9 maç yapan, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 karşılaşmaya çıkan Beşiktaş, oynadığı 11 resmi mücadelede henüz seri galibiyet elde edemedi. Sezona 2 beraberlikle başlayan, ardından ligde Kardemir Karabükspor ve Sanica Boru Elazığspor'u mağlup ederek üst üste 2 galibiyet elde eden siyah-beyazlı takım, bu başarısını kısa tuttu ve kötü sonuçlar aldı. Ardından Gaziantepspor'a mağlup olan Beşiktaş, bu yenilgi sonrası Ziraat Türkiye Kupası'nda Niğde Belediyespor'u yenmesine karşın devamını getiremedi.

Beşiktaş, son 2 resmi karşılaşmasında kazanmayı bildi. Ligde Kasımpaşa'yı 3-1 yenen Kara Kartallar, kupada da Ofspor'u 2-1 ile geçti.

4 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı