Beşiktaş Karabükspor: 2-2 Maç Sonu Açıklamaları (BJK-Karabük Maçı)

Beşiktaş Karabükspor: 2-2 Maç Sonu Açıklamaları (BJK-Karabük)... Beşiktaş sahasında Karabükspor ile 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'ın Karabükspor karşısında golleri İbrahim Toraman ve Olcay Şahan'dan geldi. Karabükspor'un gollerini ise Ahmet İlhan Özek ve Lualua kaydetti. Karabükspor'da Erdem Özgenç 60.dk kırmızı kart gördü. Beşiktaş Karabükspor maçı Lig TV'den canlı yayınlandı. Beşiktaş Karabükspor maçı İnönü Stadı'nda oynandı. Beşiktaş Karabükspor maçını Yunus Yıldırım yönetti. İşte Beşiktaş Karabükspor maçının ardından yapılan basın açıklaması.
Uğur Boral İbrahim Toraman Gökhan Ünal Holosko Uğur Uçar 


Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u konuk etti.

Beşiktaş'ta Roberto Hilbert, Veli Kavlak ve Tomas Sivok sarı kart cezalısı olması nedeniyle takımdaki yerini alamadı. Sakatlıkları bulunan Uğur Boral, Mustafa Pektemek ve İsmail Köybaşı maç kadrosuna alınmadı.

Karabükspor'da Luton Shelton, Kağan Söylemezgiller, Uğur Uçar ve Gökhan Ünal sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmadı. Mücadele beklendiği gibi tempolu başladı. Oyunu rakip yarı alana yıkan Beşiktaş, çok adamla rakip kalede gol ararken, konuk ekip hızlı hücumlarla gol yollarında etkili olmaya çalıştı.

Kendini ve Hakemi Geçemedi

Beşiktaş iki farklı öne geçip ardından rakibin on kişi kaldığı maçta iki puan bıraktı. Savunma hatası yüzünden ikram gollere boyun eğen Kartal, son dakikalar içinde attığı golü hakem yanlış kararla iptal etti. Aybaba savunmadaki sıkıntılar dururken, farklı bölgelere takviye yapan Aybaba transfer yanlışının bedelini ağır ödedi. Zirvede çok önemli puan kaybı yaşayan Siyah-Beyazlılar kahroldu.

Gol On Kişi İle Geldi

Samet Aybaba, Almeida konusunda bindiği dalı kesti resmen! Kulüp doktoru Portekizli oyuncunun en az üç hafta sahalardan ayrı kalacağını açıkladı. Takım ile sadece iki kez idmana katıldı. Dün gece ilk 11 ' de sahada. Sağlık ekibine kulak asmaz, bildiğini okursan; sonucu böyle olur. On beş dakika dolmadan on kişi kalırsın! İşte tam bu esnada imdada Kaptan yetişti. Fernandes ' in kullandığı serbest atışa son anda ayak koyan İbrahim, Kartal ' ı öne geçirdi. Bir eksik ile golü bulan Beşiktaş farkı arttırma adına yüklendi. İlk kez forma giyen Sinan markajda kaldı. Orta alanda Fernandes, Oğuzhan ve Necip çok pas hatası yaptılar. Böyle olunca da, kanatlara top gitmedi. Holosko ve Olcay bu devre boyunca oyuna giremediler. Karabükspor eşitliği yakalama adına risk aldı. Sağ kanadı iyi kullandılar. Ersan, Gökhan ve Mehmet ' in dağınık savunma anlayışı karşısında final vuruşlarında etkisiz kalıp gole giremediler.

Ersan Yıktı

Lualua ikinci yarı oyuna girdi, maca da heyecan geldi. Karabük beraberlik için atak başladı. Ancak 59 ' da Oğuzhan ' ın araya bıraktığı topu Olcay şık vuruşla ağlara gönderdi: 2-0. Golden sonra rakip de on kişi kalınca fark beklentisi vardı. Ancak savunma arkaya atılan topu yine unuttu. İlhan ' a topu boş kaleye göndermek kaldı: 2-1. Kartal 63 ' te yediği bu golden sonra panik yaptı. Nitekim 69 ' da Ersan ayağındaki topu Lualua ' ya kaptırdı. Siyahi oyuncu skora denge getirdi: 2-2.

Gol Güme Gitti!

Kartal ' ın 87 de attığı bariz gol topun dışardan geldiği gerekçesi ile iptal edildi. Yan hakem Serkan Gençerler bariz golü iptal ettirdi.

2 Şubat 2013 Cumartesi günü yayınlandı