Beşiktaş - Bursaspor Maçı Lig TV'den Canlı Yayınlanacak

Beşiktaş - Bursaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Beşiktaş - Bursaspor Maçı bu akşam saat 20.00 ' de başlıyor. Beşiktaş - Bursaspor Maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Beşiktaş - Bursaspor maçı İstanbul İnönü Stadı ' nda oynanacak. Beşiktaş - Bursaspor Maçının Fırat Aydınus yönetecek. Beşiktaş - Bursaspor maçının canlı anlatımına BeyazGazete.Com'dan ulaşabilirsiniz...
Fırat Aydınus Bursaspor Ertuğrul Sağlam Futbol Sporu Tuncay Şanlı 


Galibiyet serisini sürdürmek isteyen Beşiktaş, 11. haftanın açılış karşılaşmasında Bursaspor'u ağırlıyor. İnönü Stadı'ndaki zorlu 90 dakika, saat 20.00'de başlıyor.

Beşiktaş - Bursaspor Maçından Görüntüler

Süper Lig ' de Kasımpaşa ve Mersin İdman Yurdu galibiyetleriyle hayata dönen Beşiktaş, 11. haftanın açılış karşılaşmasında Bursaspor ' la karşı karşıya geliyor. Ligde uzun bir aradan sonra üst üste 3 maç kazanmanın planlarını yapan Siyah-Beyazlılar, eski hocası Ertuğrul Sağlam ' ın çalıştırdığı Bursaspor ' u devirmek istiyor. İnönü Stadı ' ndaki ev sahipliği yapacağı müsabaka saat 20.00 ' de başlıyor. Lig TV ' nin canlı olarak ekranlara taşıyacağı müsabakayı, Türkiye ' nin en formda hakemlerinden Fırat Aydınus yönetecek.

BEŞİKTAŞ'IN SAHASINDAKİ MAÇLAR

Beşiktaş, sahasında yaptığı lig maçlarında, Bursaspor'a karşı galibiyet sayısında büyük üstünlük kurdu.

İki takım arasında İstanbul'da yapılan 41 maçın 22'sini Beşiktaş, 4'ünü Bursaspor kazanırken, 15 maç da berabere sonuçlandı. İstanbul'daki lig maçlarında Beşiktaş toplam 65, Bursaspor ise 28 gol attı.

Bu arada, iki takım arasında 1998-1999 sezonunda İstanbul'da yapılması gereken karşılaşma, siyah-beyazlı takımın cezası nedeniyle İzmir'de oynandı ve 3-3 bitti. 2007-2008 sezonunda ise yine Beşiktaş'ın cezası nedeniyle Adana'da yapılan maçı Beşiktaş 3-0 kazandı.

BEŞİKTAŞ SON 4 MAÇI DA KAZANDI

Beşiktaş, 1'i hükmen olmak üzere, Bursaspor ile ligde yaptığı son 4 maçı da kazandı.

Siyah-beyazlılar, 2010-2011 sezonunda İstanbul'daki maçı 1-0 kazanırken, Bursa'da yapılması gereken karşılaşma, ev sahibi takım taraftarlarının maç öncesi stat dışında çıkardığı olaylar nedeniyle başlamadan iptal edildi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, karşılaşmayı 3-0 hükmen Beşiktaş lehine tescil etti.

Beşiktaş, geçen sezon ise Bursa'daki maçtan 2-1, İstanbul'daki maçtan ise 3-1 galip ayrıldı.

BURSASPOR TARİHİ HEZİMET YAŞATTI

Beşiktaş, lig tarihinde şimdiye dek en farklı skorlu yenilgisini Bursaspor karşısında aldı. 1980-1981 sezonunda, 7 Eylül 1980 tarihinde Bursa'da yapılan maçı 5-0 kazanan Bursaspor, Beşiktaş'a tarihi hezimeti yaşattı.

BEŞİKTAŞ'IN FARKLI GALİBİYETLERİ
Beşiktaş ise, Bursaspor karşısında lig maçlarında en farklı skorlu galibiyetlerini 4 farklı sonuçlarla aldı. Siyah-beyazlılar, İnönü Stadı'ndaki maçlarda 28 Nisan 2000 tarihinde 5-1, 28 Kasım 1987 tarihinde ise 4-0 galip geldi.

86 MAÇTAN 35'İ BERABERE
Beşiktaş ile Bursaspor takımları arasında ligdeki maçlarda beraberliklerin çokluğu dikkati çekiyor. İki takım arasında geride kalan 86 lig maçından 35'i beraberlikle sonuçlandı. Son 6 randevuda beraberliğin yaşanmadığı Beşiktaş-Bursaspor maçlarından 17'si 0-0, 9'u 2-2, 8'i 1-1, 1'i de 3-3 sona erdi.

BURSASPOR ' DA SON DAKİKA
İstanbul ' a galibiyet parolasıyla gelen Bursaspor, son antrenmanda büyük şok yaşadı. Yeşil-Beyazlılar ' da son çalışmada sakatlık geçiren Pinto, bu nedenle Beşiktaş karşılaşması kadrosundan çıkarıldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Pinto ' nun yokluğunda ileri uçta Sestak ' ı görevlendirmeyi düşünüyor. Sezon başında transfer edilen Tuncay Şanlı ' nın da bugün ilk 11 ' de görev yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ
BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, İ.Toraman, Necip, Fernandes, Olcay, Holosko, Almeida

BURSASPOR:
Carson, Basser, Ömer, İbrahim, Vederson, Murat, Belluschi, N ' Diaye, Tuncay, Batalla, Sestak

HAKEM:
Fırat Aydınus

STAT:
İnönü

YAYIN: Lig TV

SAAT:
20.00



9 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı