Beşiktaş Belhanda Seferberliği (BJK Transfer Haberleri)

Beşiktaş Belhanda ' da sona yaklaştı. Kartal ' ın son teklifi olan 8 milyon euroya karşılık Dinamo Kiev 9 milyon euro istedi. Aradaki 1 milyon euroluk fark için Siyah-Beyazlıların teklifi başarı bonusu şeklinde oldu.
Dinamo Kiev Dünya Kupası Fikret Orman Younes Belhanda 2014 Dünya Kupası 


Siyah-Beyazlılar'da herkes, 10 numara transferine kilitlenmiş durumda... Beşiktaş'ın listesindeki ilk isim olan Younes Belhanda konusunda pazarlıkların halen sürdüğü öğrenildi. Önceki gün Başkan Fikret Orman ve Futbol Şubesi'nin başındaki Ahmet Nur Çebi, Bodrum'da Belhanda'nın kulübü Dinamo Kiev'in yöneticileriyle masaya oturmuştu. Uzun süren görüşmelerde Kiev, kapıyı 10 milyon Euro'dan açtı. Beşiktaş cephesi bu rakamı 9 milyon Euro'ya kadar indirip, 7 milyon Euro'ya bu işi bitirebileceklerini belirtti. Ukrayna ekibinin kurmayları rakamı az bulunca, taraflar önceki gün geç saatlerde bir kez daha bir araya geldi. Orman ve Çebi, teknik direktör Slaven Bilic'in çok istediği Faslı futbolcu için tüm imkanları seferber ederek, bonservis olarak 8 milyon Euro'ya kadar rakamı yükseltti.

Ruiz'le de ipler kopmadı

Ancak bunun, tıpkı Demba Ba transferinde olduğu gibi taksitle ödenebileceği ifade edildi. Kiev ekibinin düşünmek için süre istediği bildirilirken, Belhanda'nın da takımdan ayrılmaya sıcak bakmasının transferi kolaylaştıracağı ifade ediliyor. Öte yandan Fulham'da forma giyen ve 2014 Dünya Kupası'nda Kosta Rika formasıyla harikalar yaratan Bryan Ruiz'le de iplerin kopmadığı öğrenildi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun B planı olarak tutulduğu, Belhanda'nın durumuna göre onun transferinin netlik kazananacağı öğrenildi.

13 Ağustos 2014 Çarşamba günü yayınlandı