Beşiktaş Asteras Tripolis: 1-1 Maç Özeti ve Golleri (18 Eylül 2014)

Asteras Tripolis Beşiktaş Maç Özeti İzle-Beşiktaş Asteras Tripolis Maçı Geniş Özeti İzle-Beşiktaş Asteras Tripolis Maçın Golleri İzle.. Beşiktaş ile Asteras Tripolis UEFA Avrupa Ligi grup maçında karşılaştı. Beşiktaş Asteras Tripolis maçı 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın Asteras Tripolis karşısındaki gollünü Gökhan Töre kaydetti. Asteras Tripolis'in tek golünü ise Parra attı. İşte Beşiktaş Asteras Tripolis Maç Özeti ve Golleri...
Uefa Avrupa Ligi Gökhan Töre Beşiktaş Avrupa Ligi 


Beşiktaş Asteras Tripolis Maç Özeti İzle -
Beşiktaş, 33. dakikada Gökhan Töre'nin golüyle 1-0 öne geçti ve devre de böyle sonuçlandı. İkinci yarıda da rakip kalede pozisyon bulan siyah beyazlılar bunlardan yararlanamadı. Asteras 88. dakikada Parra ile golü buldu ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

Asteras Tripolis Beşiktaş UEFA Maçı -
Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ' ndaki ilk maçında sahasında Asteras Tripolis ile 1-1 berabere kaldı. 33 ' te Gökhan Töre ile öne geçen; birçok pozisyondan yararlanamayan Kara Kartal, 88 ' de yediği golle yıkıldı. Beşiktaş ' ın, Avrupa ' da öne geçtiği maçlarda galibiyeti koruyamama hastalığı nüksetti!

BEŞİKTAŞ: 1 - ASTERAS: 1

Stat:
Atatürk Olimpiyat

Hakemler:
Miroslav Zelinka, Ondrej Pelikan, Jiri Molacek (Çek Cumhuriyeti)

Beşiktaş:
Tolga Zengin, Necip Uysal, Sivok, Franco, Motta, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Dk. 69 Sosa), Olcay Şahan (Dk. 85 Kerim Frei Koyunlu), Mustafa Pektemek (Dk. 30 Cenk Tosun)

Asteras:
Kosicky, Lluy, Goian, Sankare, Panteliadis (Dk. 76 Munafo), Zisopoulos, Usero, Rolle, Badibanga (Dk. 68 Parra), Mazza, Barrales (Dk. 84 Gianniotas)

Goller:
Dk. 33 Gökhan Töre (Beşiktaş), Dk. 88 Parra (Asteras)

Sarı Kartlar:
Dk. 73 Goian (Asteras), Dk. 90+2 Veli Kavlak (Beşiktaş)

19 Eylül 2014 Cuma günü yayınlandı