Beşiktaş Akhisar Belediyespor: 3-1 Maç Sonu Samet Aybaba'nın Açıklaması

Beşiktaş Akhisar Belediyespor: 3-1 Maç Sonu Samet Aybaba'nın Açıklaması
Uğur Boral Ankaragücü Ersan Gülüm Antalyaspor 


Beşiktaş teknik patronu Samet Aybaba, maçtan sonra yaptığı açıklamada daha zor bir maç beklediklerini ancak kolay kazandıklarını ifade etti. Aybaba şampiyonluk hedefine dair ise ilginç bir cümle kurdu.

Akhisar Belediyespor'u sahasında 3-1 ile geçen Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba maç sonrasında yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Maçı değerlendiren Aybaba, ' Maçın daha zor olacağına inanıyordum. Böyle maçlarda rakip direnç gösterir. Sizin de aynı direnci göstermeniz için gerekçeleriniz olmalı. Mesela lider olmak gerkçesi iyiydi. 7 dakikada iş bitti daha sonra rehavet çöktü. Rakip ikinci yarı daha direnç gösterdi ve üstümüze geldi ama oyunun kontrolü bizdeydi. Oyuncularımı kutluyorum. Bu kadroyla oynuyoruz. Küçük rotasyonlar bile bizi yoruyor. Hem oyuncularımı kutluyorum hem taraftara teşekkür ediyorum. Basketbol takımımız da 16'ya kaldı. Beşiktaş gibi bir camia her yere yetiyor. Onları da canı gönülden kutluyorum. ' sözlerini kullandı.

' Skor 3-0'ken McGregor'un yerine Cenk'i oyuna almayı düşünmediniz mi? ' şeklinde gelen soruya, ' Cenk'le devamlı konuşuyoruz. Kişilikli ve karakterli birisi. Öğrenmesi gereken şeyler var. Her oyuncu beni biliyor. Kim hazırsa onu oynatıyoruz. Herkes adaletli olduğumuzu biliyor ' diyen Aybaba, şampiyonluk kelimesini ise kullanmak istemedi; ' İçimizdeki gizli hedefi o zaman yaklaşınca açıklarız '

Aybaba son olarak kırmızı kart gören Almeida hakkında da:

' Almeida kupa maçında oynamayacak ama lig maçında oynayacak. Ankaragücü maçında zaten oynatmayı düşünmüyordum, dinlendirecektim. Hakem benden önce davrandı. ' şeklinde konuştu.

3 İSİM DEĞİŞTİ

Samet Aybaba, geçen hafta oynanan Medical Park Antalyaspor maçının kadrosundan 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Emre Özkan'ın yanı sıra sarı kart cezası biten Roberto Hilbert sakatlığı bulunan Mehmet Akgün'ün, Tomas Sivok ise Ersan Gülüm'ün yerine ilk 11'de oynadı.

Siyah-beyazlılarda yedek kulübesinde Cenk Gönen, Veli Kavlak, Julien Escude, Mehmet Akyüz, Ersan Gülüm, Uğur Boral ve Hasan Türk yer aldı.

AKHİSAR'DA SADECE 2 YABANCI

Akhisar Belediyespor, Beşiktaş karşısında 2 yabancı oyuncusuyla sahaya çıktı.

Yeşil-siyahlılarda Sonko ve Bruno ilk 11'de sahaya çıkarken, sakatlığı bulunan Bikoko ile Lima ve Sani maç kadrosunda yer almadı.

Bu arada, Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, tarihlerinde ilk kez karşı karşıya geldi.

Ankaragücü Hakkında
Makine Kimya Endüstrisi Ankaragücü ya da kısaltmasıyla MKE Ankaragücü, futbol ve voleybol dallarında etkinlik gösteren Ankara merkezli spor kulübü. Kulüp özellikle futbol branşıyla tanınır. Futbol kulübü maçlarını Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynamaktadır....
devamı
23 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı