Beraberlik Golü Spikeri Çıldırttı

Çanakkale ' de hafta sonunda oynanan Çanakkale Dardanelspor-Bursa Nilüferspor maçını, yerel kanal TON TV ' de anlatan Bülent Büberci, Dardanelspor ' un beraberlik golünden sonra adeta kendinden geçti.
Çanakkale Dardanelspor Dardanelspor 


Spor Toto 3.Lig 2. Grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor, Pazar günü kendi evinde Bursa Nilüferspor ' u konuk etti. Ligin ilk maçında 2-0 geriye düşen Dardanelspor ' da gol gecikince, sinirler gerildi. Kırmızı-beyazlı ekip, bir de penaltı kaçırınca, puan iyice zora girdi. Pes etmeyen Dardanelspor, 86. dakikada Samet Albayrak ' la farkı bire indirdi. Ardından maçın uzatma dakikalarında İlhan Faruk beraberlik golünü kaydetti.

Dardanelspor ' un son dakikada attığı gol, taraftarla birlikte, maçı TV ' de anlatan spikeri de çıldırttı. Yerel kanal TON TV ' de maçı anlatan Bülent Büberci, İlhan Faruk ' un golüyle adeta kendinden geçti. Uzun süre “Gol” diye bağıran Büberci ' nin sevinci, maçı yorumlayan Deniz Ünver ' i bile güldürdü. “Gol sayın seyirciler gol” diye uzun süre bağıran Büberci, “Ligin ilk maçında, iyi futbol ortaya koymamıza rağmen, aradığımız golü bir türlü bulamıyorduk. Penaltı da kaçınca taraftarla birlikte benim de sinirlerim gerildi. Ama inancımızı kaybetmedik. 86 ' da ilk gol geldi. Tam maç bitecek derken, İlhan Faruk beraberlik golünü attı. O sevinçle bende kendimden geçmişim. O sırada ne dediğimi hatırlamıyorum. Ama sonradan kayıtları izlediğimde ben de çok güldüm. Yine de takımımız 1 puan aldığı için çok mutluyum” dedi.
10 Eylül 2012 Pazartesi günü yayınlandı