Benfica Juventus: 2-1 Maç Özeti Ve Golleri (24 Nisan 2014)

Benfica Juventus Maç Özeti ve Golleri İzle... Benfica Juventus UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında karşılaştı. Benfica sahasında Juventus'u 2-1 mağlup etti. Benfica'nın Juventus karşısında gollerini Garay ve Lima kaydetti. Juventus'un tek golü Carlos Tevez'den geldi. Benfica, Juventus karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle tur şansını elde etti. Benfica Juventus rövanş maçı 1 Mayıs'ta oynanacak. İşte Benfica Juventus maçı geniş özeti...
Benfica Juventus Uefa Avrupa Ligi Avrupa Ligi 


Benfica Juventus UEFA Maçı - Liglerini domine eden Benfica ile Juventus, Kupa2 yürüyüşünde yarı final ilk maçında Lizbon'da kozlarını paylaştı. Geçen yılın finalisti Benfica, erken öne geçtiği maçta Juve'ye yakalansa da maç sonuna doğru attığı adımla öne geçti ve karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.

Benfica Juventus 2014 - Devler Ligi'nden UEFA Avrupa Ligi'ne geçen ve maç kaybetmeyen iki takım Benfica ve Juventus yarı final ilk maçında Lizbon'da karşı karşıya geldi. NTV'den canlı yayınlanan ve Cüneyt Çakır'ın yönettiği heyecan dolu maç beklendiği gibi Benfica'nın baskısıyla başladı. Ev sahibi ekip henüz 2. dakikada topu rakip ağlara göndermeyi başardı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Garay, penaltı noktasından yükseldiği topa darbeli bir vuruş çırarak Buffon'u mağlup etti ve Luz Stadı'nı sevince boğdu: 1-0.

Erken gelen golün şokunu üzerinden atmak isteyen Juve, orta sahada kısa paslarla başlattığı hücumlarla rakip kaleye yönelmenin yollarını aradı ve bir nebze oyuna ortak olmayı başardı. Ancak Benfica'nın hızlı hücum silahları kanatlardan geliştirdiği ataklarla zor anlar yaşattı. Nefes kesen ilk 45 dakika Garay'ın tek golüyle noktalanırken ikinci yarı Juventus'un baskısıyla başladı. Her geçen dakika ileri rakip yarı sahada görünmeye başlayan Conte'nin öğrencileri, 73. dakikada golcü ayağı Carlos Tevez ile skoru eşitledi.

Deplasmanda atılan golün avantajıyla geriye yaslanan İtalyanlar, Benfica tehlikesini kalesinde inceden inceden hissetmeye başladı. Torino'ya 1-1'le gitmek istemeyen Portekiz ekibi 84'te Lima'nın ayağından nefis bir gol buldu ve yeniden üstünlüğü yakalayan taraf oldu: 2-1. Kalan dakikalarda Juventus iki karambol topunda net pozisyon buldu ancak sonuç çıkmayınca Luz Stadyumu'nda yarı final ilk maçı 2-1 Benfica üstünlüğüyle noktalandı. Rövanş maçı 1 Mayıs Perşembe günü Torino'da oynanacak.-ntvspor-
25 Nisan 2014 Cuma günü yayınlandı