Bayern Münih Real Madrid: 0-4 Maç Özeti ve Golleri (29 Nisan 2014)

Bayern Münih Real Madrid Maç Özeti ve Golleri İzle-Bayern Münih Real Madrid Rövanş Maçı Özeti 29 Nisan 2014... Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında karşılaştı. Real Madrid, Bayern Münih'i 4-0 mağlup etti. Real Madrid'in Bayern Münih karşısında gollerini Sergio Ramos(2) ve Cristiano Ronaldo(2) kaydetti. Bu skorla Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde Finale yükseldi. Bayern Münih ise Devler Ligi'ne veda etti. İşte Bayern Münih Real Madrid maçının geniş özeti ve golleri...
Karim Benzema Uefa Şampiyonlar Ligi Barcelona Cristiano Ronaldo Bayern Münih 


Bayern Münih Real Madrid Rövanş Maçı - Şampiyonlar Ligi tarihinin en flaş sonuçlarından biri dün gece ortaya çıktı. Yarı finalin ilk maçında Bayern Münih ' i 1-0 yenen Real Madrid, Almanya ' daki rövanşta 4-0 ' lık zafere ulaştı. Pep Guardiola ' nın ' makine ' benzetmesi yapılan takımını ezip geçen İspanyollar, finale çıktı. Real ' in zaferinin mimarları, 16 ve 20 ' de ağları sarsan Sergio Ramos ile 34 ve 90 ' da kaleci Neuer ' i avlayan Cristiano Ronaldo ' ydu.

Real Madrid Bayern Münih Maç Özeti 29 Nisan 2014 - Santiago Bernabeu'daki ilk maçta 1-0 mağlup ettiği son şampiyon Bayern Münih'i, Almanya'da da 4-0 gibi farklı bir skorla geçen Real Madrid, adını Lizbon'da oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali'ne yazdırdı. İlk 20 dakikada attığı 2 kafa golüyle Real Madrid'in final yolunu açan Sergio Ramos, rövanş maçının yıldızı oldu. İspanya'daki ilk maçı 1-0 kazanan Real Madrid, Alliaz Arena'daki rövanşa da beklenenin aksine, daha fazla hücumu düşünerek başladı. Ve 16. dakikada son şampiyon için turu zora sokan gol geldi. Luka Modric'in kullandığı köşe vuruşunda kafayı vuran Sergio Ramos, Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi.

Bayern Münih, bu golün şokunu üzerinden atamadan kalesinde 2. golü de gördü. Sağ çaprazdan Di Maria'nın kullandığı serbest vuruşu iyi takip eden Ramos, arka direkte yine kafayı vurdu ve skoru 2-0'a getiren gole de imzayı attı. İspanyol savunmacının attığı 2 kafa golü, tam anlamıyla son şampiyonu nakavt etti. Devre bitmeden son darbe ise Cristiano Ronaldo'dan geldi... Savunmadan çok hızlı çıkan ve Bayern Münih'i eksik yakalayan Real Madrid'de, son olarak Gareth Bale, Ronaldo'nun önüne bıraktı. Portekizli yıldız da müsait durumda affetmedi ve 34'te skoru 3-0'a taşıdı.

Maçın ilk devresi, Real Madrid'in 3 farklı üstünlüğüyle tamamlanırken, ikinci yarıda ise karşılaşmanın temposu oldukça düşüktü. Elde ettiği büyük skor avantajını koruyan İspanyol ekibi, son dakikada Cristiano Ronaldo'nun 90'ıncı dakikadaki şık frikik golüyle farkı 4'e çıkardı. Sahadan 4-0 galip ayrılmayı başaran Real Madrid, Şampiyonlar Ligi Finali'ne adını yazdırdı. 24 Mayıs'ta Lizbon'da oynanacak finalde Real Madrid'in rakibini belirleyecek maç ise Chelsea-Atletico Madrid yarı finalinin ardından belli olacak.

Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
30 Nisan 2014 Çarşamba günü yayınlandı