Bayern Münih Hannover: 5-0 Maçın Özeti ve Golleri

Bayern Münih Hannover: 5-0 Maçın Özeti ve Golleri izle...
Mario Gomez Bundesliga Ribery Bayern Münih Franck Ribery 


Almanya Bundesliga'da 13. hafta maçında lider Bayern Münih evinde Hannover'i 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Bayern'in gollerini Javi Martinez (3), Toni Kroos (24), Ribery (37), Dante (63) ve Mario Gomez (67) kaydetti.

Almanya Ligi Bundesliga'nın 13. haftasında Bayern Münih sahasında Hannover 96'yı konuk etti. Allianz Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Bayern Münih, 5-0'lık skorla kazanmayı başardı.

Bavyeralılar maça adeta golle başladı. Son haftaların modası olan röveşata golünün bu kez adresi Allianz Arena ' ydı. 3. dakikada Javier Martinez, ceza sahası içinde şık bir vuruşla perdeyi açtı.

24 ' te ise kaptan Lahm ' ın ortasına güzel bir voleyle köşe yollayan Toni Kroos farkı ikiye çıkardı. 37 ' de ise Thomas Müller ' in asistinde Franck Ribery, skoru 3-0 yaptı.

Devre böyle bitti ama ikinci yarıda Bayern durmadı. 63 ' te Dante ile devam eden gol sağanağı, 67 ' de 5. golle sürdü. 66 ' da Mandzukic ' in yerine giren 67 ' de Mario Gomez, bu sezon ilk resmi maçında ağları havalandırdı.

Kalan dakikalarda başka gol gelmedi ve Bayern puanını 34 ' e çekti. Hannover ise 17 puanda kaldı.

25 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı