Bayern Munich - Bayer Leverkusen: 1-2 Maçın Özeti

Almanya Bundesliga 9. hafta karşılaşmasında 8 maçtır yenilmeyen Bayern Münih, Bayer Leverkusen'e sahasında 2-1 mağlup oldu. Leverkusen'e galibiyeti getiren golleri 42'de Kiessling ve 87'de Sidney Sam kaydederken, Bayern Münih'in tek golü 78. dakikada Mandzukic'den geldi.
Bundesliga Bayer Leverkusen Sidney Bayern Münih Futbol Sporu 


Almanya Birinci Futbol Ligi;nin (Bundesliga) 9. haftasında oynanan karşılaşmalar sonunda, Bayer Leverkusen'e yenilen lider Bayern Münih bu sezon ilk mağlubiyetini aldı.

Almanya Bundesliga 9. hafta karşılaşmasında namağlup Bayern Münih, Allianz Arena'da Bayer Leverkusen'i konuk etti. Sahadan 2-1 mağlup ayrılan ev sahibinin 8 maçlık galibiyet serisi son buldu. Bayern Leverkusen ise Münih deplasmanından aldığı bu galibiyetle 5. sıradaki yerini korudu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Bayer Leverkusen, ilk golü 42. dakikada buldu. Kontratak yakalayan konuk takımda, Andre Schürrle'nin asistinde bekletmeden vuran Kiessling, takımını 1-0 öne geçirdi ve soyunma odasına bu skorla gidildi.

İkinci yarıda beraberlik için basıtran Bayern Münih, 78'de Mandzukic'le durumu 1-1'e getirdi. Bu golün ardından rakip kalede daha çok gol pozisyonu yakalayan ev sahibi, golü kendi kalesinde gördü. 87'de sol kanattan açılan ortaya iyi yükselen Sidney Sam'ın kafa vuruşunda top Boateng'e çarparak Münih ağlarına gitti: 1-2.


31 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı