Başkan Ünal Aysal: Fatih Terimle Dönemim İçin Anlaştık

Galatasaray Spor Kulübü'nün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı başladı. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, Genel Kurul Divan Başkanlığı'na Prof. Dr. Hamdi Yasaman seçildi.
Divan Başkanlığı Ünal Aysal Galatasaray Lütfi Kırdar Fatih Terim 


Genel Kurul'da bir konuşma yapan ve faaliyet raporunu okuyan Başkan Ünal Aysal, Teknik Direktör Fatih Terim ile dönemlerinin sonuna kadar (2 yıl) anlaştıklarını belirterek, ' Fatih Terim hocamla dönemimiz için anlaştık ve el sıkıştık. Yakında yapacağımız bir toplantıyla da 2020 yılına kadar olan dönemin plan ve projesini yapacağız. ' dedi.

Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
31 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı