Basel - Ludogorets Razgrad maçı canlı olarak hangi kanalda?

Basel - Ludogorets Razgrad maçı canlı olarak hangi kanalda?İlk maçı deplasmanda rahat kazanan ve büyük avantaj elde eden Basel bu sefer kendi sahasında avantajını korumaya çalışacak. Şampiyonlar Ligi play-off turunda ilk maçında Basel üstün bir oyun sergileyip deplasmanda rakibini 4-2'lik skor ile yenmişti.
Uefa Şampiyonlar Ligi Bulgar Fenerbahçe Basel 


İlk maçta 83. dakikada kırmızı kart gören Caiçara bu maçta forma giyemeyecek. 27 Ağustos'ta oynanacak maç 21:45'te başlayacak.

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

Basel kendi liglerinde oynadığı altı maçın ikisini kazanırken üç maçta da berabere kaldı. Razgrad ise Bulgar liginde oynadığı altı maçın beşinden galip ayrılmayı başardı. İlk maçta Basel Sala ile iki, Sio ve Schar ile birer gol buldu. Bulgar ekibi ise Marcelinho ve Stoyanov'un golleri ile karşılık verebildi. Basel'i bir zamanlar Fenerbahçe'de forma giyen Murat Yakın çalıştırıyor. Basel oynadığı son 10 resmi maçta bir mağlubiyet aldı.

Basel - Ludogorets Razgrad maçı canlı olarak hangi kanalda?

Al Jazeera Sport +2 , RSI La 2 , bTV Action , NTV Plus Sport On-Line , RTS Deux / HD , Sky Sports *RED button , Arena Sport 4 / HD (cro) , beIN Sport Max 4



27 Ağustos 2013 Salı günü yayınlandı