Barcelona Real Madrid Maçın Özeti

Barcelona Real Madrid Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Barcelona Real Madrid Maçı bu akşam saat 22.00'da başlıyor. Barcelona Real Madrid maçının hangi kanalda yayınlanacağı da netlik kazandı. Barcelona Real Madrid Maçı TRT Spor ve TRT HD'den canlı yayınlanacak. Barcelona Real Madrid maçı Nou Camp'ta oynanacak. Barcelona Real Madrid Maçının Alberto Mallenco yönetecek. Barcelona Real Madrid maçının BeyazGazete.Com'dan canlı takip edebilirsiniz. İşte Barcelona Real Madrid Maçı son detaylar...
Barcelona Real Madrid 


İspanya ' da bu hafta El Clasico heyecanı yaşanacak... Futbol dünyasının iki büyük markası Barcelona ile Real Madrid, önce bu akşam Kral Kupası yarı final rövanşında, cumartesi ise ligde karşı karşıya gelecek. Barcelona Real Madrid maçının BeyazGazete.Com'dan canlı takip edebilirsiniz.



Kral Kupası ' ndaki kapışma öncesi iki takım kozlarını Santiago Bernabeu ' da paylaşmış ve taraflar sahadan 1-1 ' lik beraberlikle ayrılmıştı. Katalanlar, Fabregas ' ın golüyle öne geçmiş, sonrasında Varane Los Galacticos ' a beraberliği getiren golü atmıştı. Hem Real hem de Barcelona, zorlu randevu öncesi La Liga ' da haftayı kayıpsız geçmeyi başardı. Saat 22.00 ' de başlayacak karşılaşma, TRT 3 ' ten canlı olarak ekranlara gelecek.

Muhtemel İlk 11'ler

Barcelona: Valdes, Alves, Pique, Puyol, Alba, Xavi, Busquets, Pedro, Iniesta, Messi, Villa

Real Madrid: Lopez, Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao , Khedira, Alonso, Di Maria, Mesut, Ronaldo, Benzema

STAT: Nou Camp

SAAT: 22.00

YAYIN:
TRT 3

HAKEM: Alberto Mallenco

26 Şubat 2013 Salı günü yayınlandı