Barcelona 1-3 Real Madrid İspanya Kral Kupası Geniş Özet

İspanya futbolunun iki devi Barcelona ve Real Madrid'in karşı karşıya geldiği Kral Kupası yarı final karşılaşmasının rövanşında finale çıkan taraf 3-1 skorla Real Madrid oldu.
Barcelona Cristiano Ronaldo Lionel Messi Ronaldo Diego 


Real Madrid, Ronaldo'nun 2 gol attığı gecede ezeli rakibini Camp Nou'da 3-1 mağlup ederek İspanya Kral Kupası'nda finale kaldı.

İLK TEHLİKE BARCELONA'DAN!
Karşılaşmanın 2. dakikasında Pedro'nun sağ kanattan yerden ortasında Messi ön direkte gelişine şutunu çekti. Top uzak direğin yanından dışarıya çıktı.

FABREGAS'IN ŞUTU LOPEZ'DE KALDI
Karşılaşmanın 8. dakikasında Barcelona atağında Fabregas'ın sol çaprazdan yakın direğe şutu Diego Lopez'de kaldı.

RONALDO PENALTI'DAN ATTI: 0-1
Karşılaşmanın 12. dakikasında Pique'nin cezasahası içinde Ronaldo'yu düşürmesi sonucunda hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cristiano Ronaldo kazanılan penaltı atışını gole çevirerek takımını Barcelona karşısında 1-0 öne geçirdi.

PIQUE'YE SARI KART
Pique penaltıya sebep olduğu hareketi nedeniyle sarı kart gördü.

RONALDO ÇOK UZAKLARDAN VURDU
Karşılaşmanın 18. dakikasında Real Madrid'in cezasahası dışında kazanmış olduğu serbest vuruşta topun başına geçen Ronalado yaklaşık 30 metreden şansını denedi. Portekizli vuruşunda top farklı şekilde auta gitti.

RONALDO'NUN ŞUTU PEDRO'DA KALDI!
Karşılaşmanın 23. dakikasında sol çaprazda topla buluşan Ronaldo, içeriye doğru ilerleyip yine şutunu çekti. Yerden de seken top Pinto'da kaldı.

BARÇA INIESTA İLE ETKİLİ GELDİ
Karşılaşmanın 26. dakikasında Messi'nin pasında topla buluşan Iniesta'nın etkili şutu direk dibinden auta çıktı.

DIEGO LOPEZ TEHLİKEYİ SON ANDA ÖNLEDİ
Karşılaşmanın 32. dakikasında Pedro'nun ceza sahası içerisine ortasını kaleci Diego Lopez son anda tutmayı başardı.

RONALDO ÇAPRAZDAN VURDU!
Karşılaşmanın 35. dakikasında Ronaldo'nun sol çaprazdan dar açıdan şutunu Pinto iki hamlede kontrol etti.

MESSI'NIN FRİKİĞİ AZ FARKLA AUTA ÇIKTI !
Karşılaşmanın 39. dakikasında cezasahası yayı üstünde kazanılan serbest vuruşu çok etkili kullanan Lionel Messi, topu direğin dibinden auta gönderdi. Bu arada ceza sahası yayı üzerinde Iniesta'yı düşüren Arbeloa da sarı kart gördü.

PUYOL'A SARI KART!
Karşılaşmanın 41. dakikasında Ronaldo'ya yaptığı faul nedeniyle Puyol sarı kart gördü.

Camp Nou'da oynanan karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 0-1 sona erdi.

BUSQUETS'İN ŞUTUNU LOPEZ ÇIKARDI
Karşılaşmanın 51. dakikasında Barcelona'nın etkili geldiği atağında Busquets'in sert şutunu kaleci Diego Lopez kurtardı.

RONALDO YİNE ATTI: 0-2!
Cristiano Ronaldo karşılaşmanın 57. dakikasında takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Savunmadan atılan uzun topu kontrol eden Di Maria, Puyol ile bire bir kaldı ve rakibini ceza sahasına girer girmez ekarte edip şutunu çekti. Pinto'dan dönen top Ronaldo'nun önüne düştü. Ronaldo yerden sert bir şutla ikinci golünü attı.

VARANE FARKI 3'E ÇIKARDI
Karşılaşmanın 68. dakikasında Real Madrid'in sağ kanattan kullandığı kornerde Varane çok iyi yükseldi ve kafayla golü attı.

JORDI ALBA FARKI 2'YE İNDİRDİ
Iniesta ile verkaç yapıp savunma arkasına sarkan Jordi Alba, sol çaprazdan yakın mesafeden şutunu çekip farkı ikiye indirdi.
Cristiano Ronaldo Hakkında
5 Şubat 1985'te Portekiz'in Funchal kentinde doğdu. Hugo adında bir abisi, Elma ve Liliana Cátia adlarında iki ablası vardır. Babasının Ronald Reagan hayranlığı nedeniyle "Ronaldo" ismini aldı. 8 yaşında, babasının malzemecilik görevini yaptığı Andorinha takımında amatör olarak futbola başladı. Güzel oyunuyla daima göze batan oyuncu, ismini Sporting Lisbon'a kadar duyurmayı başardı. Bu takımda ilk kez profesyonel olarak forma giydi. 2002 - 2003 s...
devamı
27 Şubat 2013 Çarşamba günü yayınlandı