Balıkesir'de Fenerbahçe Coşkusu

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçını sarı-lacivertli takımın 2-0 kazanmasının ardından Balıkesirli taraftarlar galibiyet sevincini sokaklara taşıdı.
Genç Fenerbahçeliler Fenerbahçe Galatasaray Spor Toto Süper Lig 


Derbi nedeniyle hayatın adeta durduğu şehirde kafeteryalar ve maç salonları tıka basa doldu. Yer bulamayan vatandaşlar caddelerde kafelerdeki ekranlardan maçı ayakta izleyerek heyecana ortak oldu. Maçın ardından Kadıköy'de ezeli rakibi Galatasaray'a bir defa daha zaferini ilan eden Fenerbahçe'nin galibiyeti taraftarlarına da büyük bir coşku ve sevinç yaşattı. Balıkesir'de cadde ve sokaklar sarı-laciverte döndü. Tarihi şadırvanda toplanan Genç Fenerbahçeliler grubu tezahüratlarıyla coşkularını yaşadı. Tüm Fenerbahçeliler bu coşku ve sevince ortak oldu. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı şehir merkezinde taraftarların girmesinin engellendiği bölgelerde zaman zaman gerginlik yaşandı. Şadırvan'dan Anafartalar Caddesi'ne yürüyüp Ali Hikmet Paşa Meydanına çıkmak isteyen taraftarlara rakip takım taraftarlarıyla karşılaşma ihtimalleri nedeniyle polis izin vermedi. Nöbetçi müdürün Fenerbahçeli olduğunu öğrenen Genç Fenerbahçeliler nöbetçi emniyet müdürü ve polislere uzun süre tezahürat yaptı. Emniyet müdürünün daha sonra gitmek istedikleri meydana geçmelerine izin vereceğinin sözünü vermesi üzerine taraftarlar tekrar Şadırvan'a dönüp kutlamalarına burada devam etti.

Galibiyet sevinci yaşayan bayan taraftarlar takımları Fenerbahçe'nin galibiyetini, ' 10 numara 5 yıldız ' diye yorumladı. Sarı-lacivertlilerin galibiyet coşkusu gece boyunca devam etti.

10 Kasım 2013 Pazar günü yayınlandı