Az Alkmaar Benfica: 0-1 Maç Özeti (3 Nisan 2014)

UEFA Az Alkmaar Benfica Maç Özeti ve Golü İzle... Az Alkmaar Benfica UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında karşılaştı. Benfica, Az Alkmaar'ı deplasman 1-0 mağlup etti. Benfica'nın Az Alkmaar karşısında golünü Leonardo Bonucci kaydetti. Bu sonuçla Benfica, Az Alkmaar karşısında rövanş öncesi büyük avantaj kazandı. İşte Az Alkmaar Benfica maçının geniş özeti ve golü...
Benfica Az Alkmaar Barcelona Uefa Avrupa Ligi Leonardo Bonucci 


Benfica Az Alkmaar - UEFA Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşmasında Portekiz temsilcisi Benfica, deplasmanda konuk olduğu Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar'ı tek golle geçerek rövanş için avantaj yakaladı.

Az Alkmaar Benfica -
Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında AZ Alkmaar ile Benfica karşılaştı. Hollanda'da oynanan karşılaşmayı Portekiz temsilcisi Salvio'nun golüyle 1-0 kazandı ve rövanş öncesinde büyük avantaj elde etti.

AFAS Stadion'da oynanan karşılaşmayı Norveçli hakem Svein Oddvar Moen yönetti. Benfica'ya galibiyeti getiren gol 48'de Arjantinli yıldız Eduardo Salvio'dan geldi. Rövanş mücadelesi 10 Nisan Perşembe günü Estadio da Luz stadında oynanacak.
4 Nisan 2014 Cuma günü yayınlandı