Ayşegül Egemen BEYAZ FUTBOL'da konuştu

İzmir Aliağa Lisesi ve Marmara Üniversitesi Hukuk fakültesi mezunuolan Avukat Ayşegül Egemen,Galatsaray'da kurumsal şirketin hukuk işleri bölümünün yönetici olarak 8 Kasm 2012'de işe başladı. Daha önce büyük şirketlerin kurumsallaştırma iprojelerinde görev alan Egemen, büyük bir suçlamayla Galatasaray spor kulubündeki işinden uzaklaştırıldı.
Yolsuzluk Soruşturması Yolsuzluk Galatasaray Beyaz Tv Beyaz Futbol 


Galatasaray geçtiğimiz Şubat ayında büyük bir skandalla çalkalanmıştı. İddiaya göre sarı-kırmızıılı kulüpte görevlli avukat Ayşegül Egemen'in sahte dosya, sahte evrak ve sahte fatura düzenleyerek sarı kırmızılı kulübü dolandırdığı söylendi. Avukat Ayşegül Egemen Galatasaray'ın 500 bin lirasını zimmetine geçirmekle suçlanıyor ve hemen kulüple bağları kopartılıyordu. Galatasaray resmi sitesinden bu yaşanan skandal ile ilgili yaptığı açıklamada 'Yapılan usulsüzlük, kurumsal iç denetim birimince tespit edilmiş olup, dosya tekamül ettirilmiş olup savcılığa teslim edilecektir.' şeklindeki bir yazı hazırlayarak kamuoyu ile paylaşmıştı. Galatasaray'da göreve başlamasında yaşanan olaylardan tutun da Galatsaray liseli olup olmadığına kadar bir çok belirsizlik Ayşegül Egemen hakkında soru işaretlerini beraberinde getirdi. Peki Ayşegül Egemen gerçekten de Galatasary'ı dolandırmış mıydı?
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
1 Eylül 2014 Pazartesi günü yayınlandı