Arsenal Montpellier: 2-0 Maçın Özeti ve Golleri (22 Kasım 2012)

Arsenal Montpellier: 2-0 Maçın Özeti ve Golleri izle...
Schalke Fırat Aydınus Lukas Podolski Olympiakos Arsenal 


Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. hafta mücadelesinde Arsenal, Montpellier'i 2-0 mağlup etti. Fırat Aydınus'un yönettiği maçta Arsenal'e galibiyeti getiren golleri Wilshere (49) ve Podolski (63) kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'nde hakemimiz Fırat Aydınus'un yönettiği maçta Arsenal, sahasında ağırladığı Montpellier'i 2-0 mağlup etti ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda İngiliz devi Arsenal, Emirates Stadyumu'nda Fransız temsilcisi Montepellier'i ağırladı. Mücadeleden Arsenal 2-0 galip ayrılmayı başardı.

Arsenal'in gollerini 49. dakikada Jack Wilshere ve 63. dakikada Lukas Podolski kaydetti.

Dengeli başlayan mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle döndü. Maçın ikinci yarısına ise Arsenal iyi başladı ve 49. dakikada Jack Wilshere takımını 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 63 olduğunda ise Lukas Podolski sahneye çıktı ve Arsenal adına skoru 2-0 yapan gole imza attı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Arsenal, Montpellier'i 2-0 yendi.

Bu sonucun ardından Arsenal gruptaki puanını 10'a yükseltti ve gruptan çıkmayı garantiledi. Montpellier ise 1 puanda kaldı ve grupta son sırada kalması kesinleşti.

Gelecek fisktürde Arsenal, Olympiakos deplasmanına giderken, Montpellier kendi sahasında Schalke'yi konuk edecek.


22 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı