Arsenal - Bayern Münih: 1-3 Maçın Özeti

Arsenal - Bayern Münih: 1-3 Maçın Özeti ve Golleri İzle... Arsenal - Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçında karşı karşıya geldi. Kıyasıya geçen Arsenal - Bayern Münih mücadelesinde gülen taraf Bayern Münih oldu. Bayern Münih, Arsenal'i deplasmanda 3-1 mağlup etti. Bayern Münih, Arsenal'i deplasmanda 3-1 yenerek rövanş için avantaj sağladı. İşte Arsenal - Bayern Münih: 1-3 Maçın Özeti...
Bayern Münih Futbol Sporu Arsenal 


Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Bayern Münih, Arsenal'i Emirates'te 3-1 mağlup etti. Bayern'in gollerini Kross (7'), Müller (21) ve Mandzukic (77') atarken, Arsenal'in tek golünü Lukas Podolski (55') kaydetti. Bayern Münih, Londra'da konuk olduğu Arsenal'i 3-1 mağlup etti ve rövanş karşılaşması öncesi çok büyük bir avantaj yakaladı. Alman ekibine galibiyeti getiren goller, Kroos, Müller ve Mandzukic'ten geldi.

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Arsenal, Emirates Stadı'nda Alman temsilcisi Bayern Münih'i konuk etti.

Bayern Münih maça hızlı başladı ve 7. dakikada golü buldu. Toni Kross sağ köşeden kullanılan kornere gelişine şutunu attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. 21. dakikada bu kez sahneye Müller çıktı ve takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarının geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Bayern soyunma odasına 2-0 galip gitti.

İkinci yarıya Arsenal hızlı başladı. 55. dakikada sağ kanattan kullanılan topu almak için çıkan Neuer, boşa çıktı. Podolski'nin önüne düşen topa, Podolski kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve farkı bire indiren golü kaydetti: 1-2. 77'de Bayern Münih'ten Mario Mandzukic skoru 3-1'e getirdi ve takımını iyice rahatlattı. Geriye kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve Bayern deplasmanda aldığı 3-1'lik galibiyetle rövanş için büyük bir avantaj elde etti.

20 Şubat 2013 Çarşamba günü yayınlandı