Aroma Erkekler Voleybol 1. Liginde Fenerbahçe Grundig Şampiyon Oldu

Çanakkale'de devam eden Aroma Erkekler 1. Lig Play-off final müsabakasının son maçında Fenerbahçe Grundig, rakibi Arkasspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.
Ali Koç Grundig Erol Ünal Karabıyık Galatasaray 

Karşılaşmanın başından sonuna kadar etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe Grundig ilk seti 25-23 , ikinci seti de 25-20 kazanmayı başardı. Son sette daha etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe Grundig, bu seti de 25-21 kazanarak Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nin şampiyonu oldu. Karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan sporcular bu anın tadını kendilerini destekleyen taraftarları ile paylaştı. Karşılaşma sonunda şampiyonluk kupasını Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın elinde alan sporcular zorlu geçen bir lig maratonunun ardından şampiyon olmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, maçlarda kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür ettiler.

Öte yandan karşılaşmayı izleyen Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, ' Öncelikle oyuncularımızı, teknik kadroyu, taraftarları ve Fenerbahçe camiasını tebrik ediyorum. 5 senede 4. kupayı kazandık. Bu bir misyon ve vizyon başarısı. Bu başarılar Başkanımız Aziz Yıldırım'ın yatırımlarının meyvesi. Fenerbahçe tüm rekabet ettiği branşlarda inanılmaz başarılara imza attılar. Ne kadar gurur duysak azdır. Bu başarılar bir gecede olmuyor. Ciddi yatırım ve çalışma gerektiriyor. Ayrıca bu hafta bizim için başarılarla dolu bir hafta oldu. Bayan basketbolda şampiyonluk, ardından Galatasaray zaferi ve son olarak bu zafer. İnşallah bundan sonraki haftalarda böyle olur. Helal olsun bu çocuklara ' diye konuştu.
26 Nisan 2012 Perşembe günü yayınlandı