Arkas Spor Şampiyonluk Kupasını Aldı (Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi)

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde 2012-2013 sezonunu şampiyon tamamlayan Arkas Spor, kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve Acıbadem Sağlık Grubu adına törene katılan Emin Baş'ın elinden aldı.
Arkas Spor Türkiye Voleybol Federasyonu Şampiyonluk Kupası Erkekler Voleybol Ligi 


Atatürk Voleybol Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın bitmesinin ardından büyük sevinç yaşayan Arkas Sporlu oyuncular, coşkularını taraftarıyla paylaştı. Müzik eşliğinde şampiyonluğu kutlayan Arkas Sporlu voleybolcular, taraftarlar ile karşılıklı tezahürat yaptı.

Sezonu ikinci sırada tamamlayan Halbanklı voleybolcular madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu'dan, plaketlerini ise Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'dan aldı.

FİNAL SERİSİNE ARKAS SPOR DAMGASI

Arkas Sporlu oyunculardan Mustafa Ramazanoğlu serinin en iyi pasörü, Agamez en iyi smaçörü ve en skorer ismi, Hasan Yeşilbudak en iyi liberosu, Emin Gök en iyi blokçusu, Perrin de en iyi servis atan oyuncusu seçilirken, ' en değerli oyuncu ' ödülü de Agamez'e verildi.

En iyi servis karşılayan oyuncu Halkbank'tan Priddy olarak belirlenirken, Paidar Demir özel ödülü ise takım arkadaşı Emre Batur'a verildi.

30 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı