Antalyaspor - Mersin İdmanyurdu: 4-2 Maçın Özeti

Antalyaspor - Mersin İdmanyurdu: 4-2 Maçın Özeti ve Golleri İzle... Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda Medical Park Antalyaspor, Mersin İdman Yurdu ' nu 4-2 mağlup etti. Diarra, 1. Ve 5. Dakikalarda attığı 2 gol ile galibiyette büyük rol oynadı. Antalyaspor, sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 4-2 mağlup etti. Antalyaspor'un gollerini Diarra (1', 5'), Emrah Başsan (38') ve Koray Arslan (88') atarken, Mersin'in gollerini Burhan Eşer (74') ve Nduka (90') kaydetti.
Ziraat Türkiye Kupası Mersin İdmanyurdu Antalyaspor Medical Park 


Ziraat Türkiye Kuypası'nda B Grubu 5. hafta karşılaşmasında Medical Park Antalyaspor, Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda Mersin idmanyurdu'nu konuk etti. Antalyaspor maça hızlı başladı ve henüz 1. dakikada Lamine Diarra ile 1-0 öne geçti. Diarra 5. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 2-0'lık üstünlüğüne taşıdı. 38. dakikada Antalyaspor, Emrah Başsan'ın attığı golle durumu 3-0'a getirdi. İlk yarı, Antalyaspor'un Mersin İdmanyurdu karşısında 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Mersin İdmanyurdu oyuna dahil olmaya başladı. 74. dakikada Mersin İdmanyurdu'nda Burhan Eşer, farkı 2'ye indiren golü kaydetti: 3-1. Maçın sonlarına doğru Medical Park Antalyaspor'da Koray Arslan skoru 4-1'e getirdi. 90'da Nduka, Mersin İdmanyurdu'nda skoru belirleyen golü kaydetti: 4-2.

31 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı