Ankaragücü - Torku Konyaspor Maçında Taraftar Sahaya Daldı

Ankaragücü - Torku Konyaspor Maçında Taraftar Sahata Daldı... PTT 1. Lig'deki Ankaragücü-Torku Konyaspor maçında Ankaragücü taraftarları sahaya indi. Sarı-lacivertli taraftarlar, konuk takım taraftarlarına saldırdı. Maçın tatil edildiği hakem Mürvet Sezer tarafından iki kulübe tebliğ edildi.
Konyaspor Trabzonspor Atletico Madrid Fenerbahçe Galatasaray 


Torku Konyaspor'un 3 - 0 önde götürdüğü maçın 42. dakikasında, Başkent ekibinin bir taraftarının sahaya girmesiyle tribünde bulunan diğer taraftarlar da sahaya inerek, konuk takım taraftarlarının bulunduğu tribüne saldırdı. Futbolcular, sahayı kaçarak terk ederken, polis de olaylara biber gazıyla müdahalede bulundu.

PTT 1. Lig ' de oynanan Ankaragücü-Torku Konyaspor maçında, ev sahibi takım taraftarları konuk ekibin taraftarlarına saldırdı.

Ankara 19 Mayıs Stadı ' nda yapılan ve Torku Konyaspor ' un 3-0 üstünlüğünde süren maçın 42. dakikasında Ankaragücü taraftarları, sahaya inerek, saatli kale arkası tribününde yer alan Torku Konyaspor taraftarlarına saldırdı. Çok sayıda taraftarın karıştığı olayda, emniyet güçlerinin yetersiz kaldığı gözlenirken, sarı-lacivertli futbolcularla, polisler arasında da tartışmalar yaşandı.

Torku Konyaspor taraftarları emniyet güçleri eşliğinde stattan çıkartılırken, Ankaragücü Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de sahaya inerek bir süre taraftar liderleriyle görüştü.

Olayların ardından hakem ve iki takım oyuncuları da soyunma odasına girdi.

Maç tatil edildi

Ankaragücü-Torku Konyaspor maçının, tribünde çıkan olaylar ve taraftarların sahaya inmesi nedeniyle karşılaşmanın hakemi Mürvet Sezer tarafından tatil edildiği iki kulübe tebliğ edildi.

Karşılaşma ile ilgili kararı Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu verecek.

23 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı