Anadolu Efes Olympiakos Maçı Özeti (THY Avrupa Ligi Play-off Çeyrek Final)

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi üçüncü maçında Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 83-72 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi.Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmuti, karşılaşmaya iyi başladıklarını ve oyuna ağırlıklarını koyduklarını söyleyerek, “Karşılaşmaya iyi başladık. Savunmayı da iyi yapınca 20 sayı farka kadar ulaştık. Devamında belki rutin bir şekilde belki de faul problemlerinden dolayı oyundan biraz düşmüş olsakta bizim için çok önemli bir galibiyeti elde ettik. Cuma günü oynanacak maçın önemini ortaya çıkardık” dedi.
Yunanistan Olympiakos Avrupa Ligi Anadolu Efes Oktay Mahmuti 


Anadolu Efes ' e karşı seride 2-1 önde olduklarına dikkat çeken Oliympiakos Başantrenörü Georgois Bartzokas, “Maçı yöneten hakemlerin bu seviyenin hakemleri olmadığına inanıyorum. Anadolu Efes ' i galibiyet için tebrik ederim. Anadolu Efes maç içerisinde ayrıntılara iyi konsantre olmuş” yorumunda bulundu.

Bir basın mensubunun, Yunan yıldız Spanoulis ' in 2. yarıda oyuna neden fazla dahil edilmediğini sorması üzerine Georgois Bartzokas, “Spanoulis ' i oyuna dahil etmedim. Öyle gerekiyordu. Finallere kalmak için 1 maç daha kazanmaya ihtiyacımız var” diye konuştu.
18 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı