Alper Potuk Ve Mert Günok Yeni Sezon Formalarını İmzaladı

' En büyük sponsorumuz taraftarımız ' sloganıyla, göğüs reklamsız olarak satışa çıkarılan ve sarı-lacivertli taraftarlar tarafından büyük ilgi gören 2014-2015 sezonu formaları için Fenerium mağazalarındaki imza organizasyonları kapsamında, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Mert Günok ve başarılı orta saha oyuncusu Alper Potuk, Suadiye Fenerium mağazasında yeni sezon formalarını imzaladı.
Fenerium Mert Günok Fenerbahçe Diego Alper Potuk 


GÜNOK: ' YENİ FORMALAR ÇOK DAHA GÜZEL OLMUŞ '

Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan sarı-lacivertli futbolcular, bazı taraftarlarla da fotoğraf çektirdi. Mert Günok, yeni sezon formalarını çok beğendiğini belirterek, “Bu sıcak havada formalarına imza attırmaya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Açıkçası bu sezon formaları geçen seneki formalardan çok daha güzel olmuş. Topuk Yaylası ' nda güzel bir kamp dönemi geçirdik. Hazırlık maçları devam ediyor. Bizim için ilk hedef olan Süper Kupa maçı için en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Hedefimiz önce Süper Kupa ' yı almak sonra ligde şampiyonluğa ulaşmak geçen sene de bu sene de ayrılmak istiyor tarzı haberler çıkıyor. Bunlara anlam veremiyorum. Kendi adıma verdiğim röportajlarda benim böyle bir söylemim yok. Her röportajımda bu formayı ne kadar sevdiğimi söylüyorum. Yöneticilerimizle olsun hocamla olsun ayrılmak veya kiralanmak istenmeme dair bir görüşme olmadı. Benim en büyük hedefim sürekli oynamak ve 1. kaleci olmak. Bu haberler nasıl çıkıyor bilmiyor ama aslı astarı yok” ifadelerini kullandı.

POTUK: ' BU İLGİYE LAYIK OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ '

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Alper Potuk da bu sıcak havada gelen taraftarlara teşekkür ederek, “Yeni formalarla ilgili bizim de telefonlarımız susmuyor. Şehir dışında olanlar da bizlerden talep ediyor. Bu gidişle bir maaşımızı formaya vereceğiz. Yakınlarımızın akrabalarımızın forma talepleri var. Bu ilgiye layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Emre abinin de dediği gibi maaşlarımızı forma alarak kulübe geri vereceğiz galiba” şeklinde esprili bir dille konuştu.

Basın mensuplarının Diego ' nun gelmesiyle orta sahada oluşacak rekabetin artacağını sormasını üzerine ise Potuk, “Rekabet ortama her zaman için başarı getirmiştir ve bunun da başarı getireceğine inanıyorum. Diego ' nun gelmesiyle de bu rekabet ortama artacak. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız” dedi.
6 Ağustos 2014 Çarşamba günü yayınlandı