Alexten Müthiş Füze

Brezilya Serie A'nın 4. haftasında Fluminense'yi konuk eden Coritiba, Alex ile 3 puana uzanırken, kaptan 400. golüne imza attı.
Alex De Souza Fluminense 


Coritiba 16. dakikada Alex'in pasında Robinho Michael ile öne geçerken, Fluminense 23. dakikada Galatasaray transfer gündeminde bulunan sol bek Carlinhos'un attığı gol ile beraberliği yakaladı.

88. dakikada sahneye çıkan Alex de Souza takımının öne geçmesini sağladı ve mücadele 2-1 sonuçlandı.

Alex'in attığı galibiyet golü kariyerinin 400. golü olurken, tecrübeli oyuncu twitter hesabından; Palmeiras, Cruzeiro, Flamengo, Parma, Fenerbahce ve Coritiba'ya teşekkür etti. Alex, oynadığı tüm takımlara kendisine verdikleri firsatlar ve kattıkları değer için minnettar olduğunu ve hem markalaştığını hem de büyüz iz bıraktığını belirtti.
Alex De Souza Hakkında
Futbola 1995 yılında Coritiba FC takımında başlamıştır. 2 sene oynadıktan sonra 1997 yılında Palmeiras'a geçmiştir. 2001 yılına kadar Palmeiras'ta oyanayan futbolcu buradaki performansıyla Brezilya Milli Takımı'nda da oynamaya başlamıştır. Ayrıca 1997 yılında tanıştığı Daiane ile 9 Mart 2000 tarihinde evlenmiştir. 2001-2002 sezonunda Parma takımına transfer olmuştur. Ancak 5 maça çıkabilmiştir ve ligin ikinci yarısında Flamengo'ya transfer olmuşt...
devamı
8 Haziran 2013 Cumartesi günü yayınlandı