Alex de Souza İlk Maçında Kornerden Gol Attı

Alex de Souza İlk Maçında Kornerden Gol Attı İzle... Fenerbahçe ' nin eski kaptanı Alex de Souza, hazırlık maçında Coritiba formasıyla taraftarlarını coşturdu. Brezilyalı yıldızın kornerden attığı bir gol geçerlilik kazanmadı. Fenerbahçe'nin ardından ülkesinin takımlarından Coritiba formasını giyen Alex de Souza, hazırlık maçında kornerden topu ağlara gönderdi ancak gol iptal edildi. Alex De Souza, yeni takımı Coritiba ile ilk maçına çıktı. Yıldız futbolcunun kornerden attığı gol sayılmadı.
Alex De Souza Deivid Lincoln Fenerbahçe 


1-0 geriye düşen Coritiba, yine eski Fenerbahçeli Deivid'in golüyle beraberliği yakaladı ve maç bu skorla tamamlandı. Fenerbahçe ' nin eski kaptanı Alex'in kornerden attığı bir gol ise geçerlilik kazanmadı.

Fenerbahçe'deki uzun serüveninden sonra ülkesinin takımlarından Coritiba'nın yolunu tutan Alex de Souza, Coritiba-Colon arasında oynanan dostluk karşılaşmasında ilk kez bir maçta taraftarının karşısına çıktı. Büyük ilgi gören Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe'den takım arkadaşı Deivid de Souza ile ilk 11'deki yerini aldı.

Maçtan önce Coritiba yönetiminin düzenlediği bir organizasyonda çekilen kura ile bir kişiye Alex forması verildi. Maçtan sonra da bir talihli daha çekilişle Alex formasına kavuştu.

Mücadelede eski Galatasaraylı Cassio Lincoln, eski Fenerbahçeli Alex ve Deivid, Coritiba forması giydi.

Colon, 8. dakikada Gicliotto ile öne geçti. 18. dakikada Alex de Souza'nın kornerden kaydettiği gol, topun dışardan içeriye girdiği gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. Deivid'in 50. Dakikada kaydettiği golle mücadele 1-1 sona erdi.


Alex De Souza Hakkında
Futbola 1995 yılında Coritiba FC takımında başlamıştır. 2 sene oynadıktan sonra 1997 yılında Palmeiras'a geçmiştir. 2001 yılına kadar Palmeiras'ta oyanayan futbolcu buradaki performansıyla Brezilya Milli Takımı'nda da oynamaya başlamıştır. Ayrıca 1997 yılında tanıştığı Daiane ile 9 Mart 2000 tarihinde evlenmiştir. 2001-2002 sezonunda Parma takımına transfer olmuştur. Ancak 5 maça çıkabilmiştir ve ligin ikinci yarısında Flamengo'ya transfer olmuşt...
devamı
27 Ocak 2013 Pazar günü yayınlandı