Ahmet Çakar'ın kehaneti tuttu

Galatasaray'ın büyük umutlarla çıktığı Borussia Dortmund maçında hezimete uğrayacağını yorumcu Ahmet Çakar doğru tahmin etti.
Uefa Şampiyonlar Ligi Borussia Dortmund Ahmet Çakar Galatasaray Beyaz Futbol 


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın gündemi değerlendirdiği Beyaz Futbol programında Çarşamba Günü oynanacak Galatasaray – Borussia Dortmund maçı için, 'Kötü şeyler görüyorum' diyerek sarı kırmızılı takımın fark yiyeceği tahmininde bulunan Ahmet Çakar'ın kehaneti tuttu.

Çakar, 'Kötü şeyler görüyorum. Simsiyah bir şey; Aubemeyang. Bir de Ermeni görüyorum, ki ben Ermenileri severim. Bana göre dünyanın en iyi futbolcularından biri Mkhitaryan. 3 ila 6 ara gol görüyorum... Kötü bir gece' ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Çakar'ın bu kehaneti maalesef doğru çıktı ve Galatasaray, Borussia Dortmund'a farklı skorla mağlup oldu.

Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
23 Ekim 2014 Perşembe günü yayınlandı