Ahmet Çakar'dan Volkan Demirel için olay sözler

Derin Futbol programı yorumcusu Ahmet Çakar, Bursaspor-Fenerbahçe maçını değerlendirirken kaleci Volkan Demirel için olay bir benzetme de bulundu.
Derin Futbol Volkan Demirel Ahmet Çakar Fenerbahçe Kazakistan 


Ertem Şener'in sunumuyla pazartesi günleri Beyaz TV'de ekranlara gelen Derin Futbol programına eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar'ın Volkan için yaptığı benzetme damga vurdu.

Ahmet Çakar, Milli Takımımızın Kazakistan ile oynadığı maç öncesi tribünlerin belirli bir kısmının tepkisi ile sahayı terk eden Volkan Demirel'i eleştirilerine devam ederken, milli kaleciye ' Bursaspor maçında sahayı neden terk etmedin? ' diye sordu.



Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
25 Kasım 2014 Salı günü yayınlandı