Ahmet Çakar: Aysal’dan Prandelli’ye kadar…

Galatasaray – Borussia Dortmund maçının ardından Ahmet Çakar, “Ünal Aysal ' dan Prandelli ' ye kadar herkesin Galatasaray ' a ihanet ettiği, bu gece net bir şekilde ortaya çıkmıştır” dedi.
Borussia Dortmund Ahmet Çakar Ünal Aysal Cesare Prandelli Galatasaray 

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Sinan Engin ve Ahmet Çakar ' ın gündemi değerlendirdiği, Galatasaraylı eski futbolcu Engin Baytar ' ın konuk olduğu Beyaz Futbol programında Bu gece oynanan Galatasaray – Borussia Dortmund maçı masaya yatırıldı.

A Milli futbol takımımızın kötü gidişatı ve Galatasaray ' ın Avrupa ' da aldığı kötü sonuçlardan sonra Beyaz Futbol ' un duayen yorumcusu Ahmet Çakar çok sert konuştu.

TÜRK FUTBOLU BİTKİSEL HAYATA GİRMİŞTİR

Çakar, “Bu gece itibariyle Türk futbolu bitkisel hayata girmiştir. Galatasaray ile Dortmund bu statta, bu seyirci önünde 100 maç yapsınlar, bu 100 maçın 95 ' ini Dortmund kazanır” ifadelerini kullandı.

AYSAL ' DAN PRANDELLİ ' YE KADAR…

“Ünal Aysal ' dan Prandelli ' ye kadar herkesin Galatasaray ' a ihanet ettiği, bu gece net bir şekilde ortaya çıkmıştır” diyen Çakar, “Galatasaray ' a bu futbolcu takviyeleri yapılmadan önce M.United ' ları yendi. O gruplardan çıktı. Şimdi hesap kitap yapıyorlar, biz bu grupta 3. olur muyuz olmaz mıyız diye. Galatasaray ' ın Dortmund ' a yenilmesi anormal bir sonuç değil ama ortaya konulan futbol hilkat garibesi bir futbol. Dortmund Galatasaray ' la bir paf takımıyla oynuyor gibi oynadı” şeklinde konuştu.

Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
23 Ekim 2014 Perşembe günü yayınlandı