Abdullah Kiğılı: Kazanan Fenerbahçe Olmuştur

Abdullah Kiğılı: Kazanan Fenerbahçe Olmuştur. Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, kongrede kazananın Fenerbahçe olduğunu söyledi.
Fenerbahçe Abdullah Kiğılı 


Fenerbahçe'de yapılan olağanüstü seçimli kongrenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Abdullah Kiğılı, iki gün süren kongre neticesinde kazanan Fenerbahçe Kulübü olduğunu belirterek, ' Fenerbahçe tarihinde bir ilk gerçekleşmiş ve 10 bine yakın katılım olmuştur. Bu sonucun ardından biz size güveniyoruz. Daha fazla çalışmanızı istiyoruz denildi. Yönetimimizin zaten yüzde 80'i devam ediyor. Yeni gelen arkadaşlarla kalan 18 aylık süreyi en iyi şekilde bitiririz. Bundan sonraki seçimlere daha çok katılım ve başkan adayları katılırsa hep kazanan Fenerbahçe olacaktır ' dedi.

Basın mensuplarının Başkan Yıldırım'ın 'Bu bir hesaplaşma' demesini hatırlatması üzerine Kiğılı, hesaplaşma olmadığını vurgulayarak, ' 3 Temmuz'dan bu yana gelen birikimin süreci. Genel kurul üyeleri her gün çeşit çeşit haberlere maruz kaldı. Bunun gerginliğinin tezahürü olmuştur ' diye konuştu.

4 Kasım 2013 Pazartesi günü yayınlandı