A Milli Basketbol Takımı İtalya’yı Devirmek İstiyor

12 dev adam Çarşamba günü İtalya ile oynayacağı maçın ilk antrenmanını Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi ' nde gerçekleştirdi. Tanjeviç, “Burada lider İtalya ' yı yenmek istiyoruz” diye konuştu.
Avrupa Avrupa Şampiyonası Beyaz Rusya Basketbol Harun Erdenay 


A Milli Basketbol Takımı Antrenörü Bogan Tanyevic, “Umarız Kayseri halkı maça ilgi gösterir ve salon dolu olur. Kayseri ilgi gösterirse takımımız seyirciyi mahçup etmeyip İtalya ' yı yenerek güzel bir hediye verecektir” dedi.

A Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay, “Zorlu bir deplasmanda oynadık ve gerçek gücümüzü gösterdik. Kayseri ' de grubun lideri İtalya ' yı ağırlıyoruz. İnşallah Kayseri ' nin desteği ile İtalya ' yı da mağlup edeceğiz. Oyuncular Çek maçından sonra 4 ' te 4 yapacaklarına söz vermişlerdi. Beyaz Rusya ' yı yendik şimdi de İtalya ' yı yenerek 2 ' de 2 yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Ender Aslan, gurubun en zor maçını oynayacaklarını söyleyerek, “ İnşallah Kayseri halkını da bekliyoruz ve güzel bir atmosfer ile İtalya ' yı yenerek Avrupa Şampiyonası için güzel bir adım atacağız” dedi.

Semih Erden ise, “Rakibi biliyoruz. İlk maçı nasıl kaybettiğimizi de biliyoruz. Eksikliklerimizi görmek için antrenmanlarımızı yapacağız. Yüzde yüz konsantre olarak maça çıkacağız” diye konuştu.

4 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı