5 forvet oynasaydık yine gol atamazdık

Prandelli Balıkesirspor maçı sonrası yaptığı basın toplantısında, ' Bu akşam Burak, Sneijder, Bruma vardı. Çok yavaş oynuyoruz. 5 forvet ekleseydik,yine gol atamazdık. ' dedi.
Sercan Yıldırım Gökhan Ünal Cesare Prandelli Galatasaray Balıkesirspor 


'TAM BİR TAKIM OLMAMIZ LAZIM'

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Balıkesirspor'un bugün daha istekli olduğunu belirterek, 'Bu maçlar tek oyuncunun, iki oyuncunun sorunu değil. Biz büyük bir takımız ama agresif olmamız, istekli olmamız gerekiyor. Çünkü çok yavaş başladık ve çok yavaş devam ettik. Basit oynayamadık, tam bir takım olmamız lazım. Anderlecht maçının son 25 dakikasını geçirdiğimiz gibi geçirmemiz gerekiyor. Bunu düzeltmemiz lazım ve bu düzelecek. Kağıt üzerinde favoriydik, ancak futbol gibi güzel bir sporun içindeyiz. Futbolda istekli ve agresif olan takımlar kazanır. Bugün Balıkesirspor bizden istekliydi' dedi.

Galatasaray'ın hücum futbolu oynamadığı şeklindeki bir eleştiriyi de yanıtlayan İtalyan çalıştırıcı, 'Bu akşam Burak, Sneijder, Bruma vardı. Çok yavaş oynuyoruz. Sahada 5 forvet ekleseydik. Yine gol atamazdık. Daha hızlı oynamamız gerekiyor. Daha konsantre olmamız gerekiyor. Sadece zihinsel bir sorun ve biz bu sorunu düzelteceğiz. Daha çok çalışacağız' dedi.

'SADECE BİR MAÇ KAZANDIK'

Spor Toto Süper Lig'de ilk iki hafta puan alamayan Balıkesirspor, ligin 3. haftasında kendi sahasında Galatasaray'ı 2-0 yendi.

Balıkesirspor kendi sahasında Gökhan Ünal ve Sercan Yıldırım'ın golleri ile rakibi Galatasaray'ı 2-0 yendi. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, 'Zor bir maç olacağını düşünüyorduk. Gerçekten de zor maç oldu. Oyunu sıkıştırıp, bireysel yeteneği üstün olan futbolcularla gol bulmayı planladık. Bunu da başardık. İkinci golde biraz da şans yanımızdaydı. İkinci yarıda fazla pozisyon bulamadık, ancak karamboller dışında pozisyon da vermedik. Çok çalışmamız gerekiyor. Şu an sadece bir maç kazandık. Diğer maçları da iyi analiz edip, daha çok puan toplamalıyız' dedi.

Ertekin, ayrıca gol yollarında biraz daha becerikli olmaları durumunda farkın daha da artabileceğini söyledi.

21 Eylül 2014 Pazar günü yayınlandı