11.Uluslararası Futbol Şampiyonası Ödül Töreni

11. Uluslararası Futbol Şampiyonası ödül töreni Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de katılımıyla gerçekleşti.
Eyüp Belediyesi Futbol Takımı Türkmenistan Fatih Terim Ayhan Bermek 


Alibeyköy ' de yer alan Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi ' nde gerçekleşen törene, spor, siyaset ve iş dünyasından bir çok kişi katıldı.90 farklı ülkeden, 900 uluslararası öğrenci sporcuyu bir araya getiren, 11. Uluslararası Futbol Şampiyonası'nda mutlu takım Nijerya oldu.Yaklaşık 2 ay süren müsabakalar neticesinde Türkmenistan Futbol Takımı 2. olurken, Gine Futbol Takımı 3., ev sahibi Türkiye temsili milli takımı ise 90 ülke futbol takımı arasında 4.olma başarısı gösterdi.

Törende Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 'e Hayat boyu onur ödülü verildi. Ödülü İş adamı İhsan Kalkavan ' ın elinden alan Terim, “90 takım 900 sporcu bunlar kolay işler değil. Bu organizasyonu burada yapan herkesi tebrik ediyorum. Kim olursa olsun demek ki futbol herkesi bir araya getirebiliyor. O yüzden futbolu sevelim sahip çıkalım” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim başta olmak üzere, BJK Eski Yöneticisi İhsan Kalkavan, TFF Eski Yöneticisi Ayhan Bermek, Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden Güvenç Kurtar, Ziya Doğan, ve Galatasaraylı futbolcu Danny, ödül törenine katılan isimler oldu.

Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
18 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı