Yeniçeri'den Ensarioğlu'na: Gel gel ben sana öğreteyim onları

MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr.Özcan Yeniçeri ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu arasında 'çözüm pazarlığı' tartışması yaşandı.
Galip Ensaroğlu Haber Türk İmralı Adası Özcan Yeniçeri Çözüm Süreci 


Niyetlerinin Türkiye'de akan kanı durdurmak, kardeşliği tesis etmek ve Türkiye'yi demokratikleştirmek olduğunu söyleyen Ensarioğlu''Sizin tahammül edemediğiniz budur.Siz politika üretemiyorsunuz.Türkiye'nin Kıbrıs sorununu nasıl çözeceksiniz?Türkiye'nin Kürt ve Alevi sorununu nasıl çözeceksiniz? Bunlara ilişkin hiçbir şeyiniz yok.'' dedi.

Ensarioğlu'nun sözlerine karşılık Özcan Yeniçeri ''Gel gel ben sana öğretirim onların ne olduğunu.Siz de kafa var biz de yok'' ifadelerini kullandı.

Galip Ensarioğlu '' Sizin isminizin başında profesör yazması bizim için bir şey ifade etmez.Çoğunu biz sizden iyi biliriz.'' diye konuştu.



Özcan Yeniçeri Hakkında
1991 yılında ise Erciyes üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim Organizasyon dalında "örgütlerde çatışma ve Yabancılaşmanın önlenmesinde Yönetime Katılmanın Rolü" adlı tezinin kabul edilmesiyle de doktor unvanını aldı. 1998 yılında doçent, 2004 yılında da profesör oldu. Prof.Dr. Özcan Yeniçeri, Niğde Üniversitesi'nde çeşitli aralıklarla Kamu Yönetimi Bölüm Başkanlığı, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü...
devamı
30 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı