Taşkent'te Ahmet Davutoğlu Sevinci

Ahmet Davutoğlu ' nun Başbakan adayı olarak adının açıklanması Konya ' nın Taşkent ilçesinde büyük coşkuyla karşılandı. Davutoğlu ' nun hemşehrileri ve akrabaları sevince boğuldu.
Başbakan Dışişleri Bakanı Beyaz Haber Ahmet Davutoğlu 


O isimlerden olan Davutoğlu ' nun halası Nilüfer Özlen ve eniştesi Asım Özlen, Beyaz Haber ' e konuştu. Davutoğlu ' nun halası Nilüfer Özlen, “Çok duyguluyum, gururluyum. Hepinizden Allah razı olsun. Allah ona uzun ömürler versin. Benim oğlum bir tane.” dedi.

Ahmet Davutoğlu ' nun eniştesi Asım Özlen ise yeni Başbakan adayının çocukluğunu anlattı. Davutoğlu ' nun küçük yaşlarda kitap okumaya hevesli bir çocuk olduğunu söyledi.


Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
22 Ağustos 2014 Cuma günü yayınlandı