Suriye'de akan kandan Esad kadar Erdoğan'da sorumlu

CHP Sözcüsü Haluk Koç, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan ' Günlük' programına konuk olarak katıldı. CHP'nin Suriye Politikası üzerine konuşan Koç,Suriye'de akan kanın sorumlusunun Başbakan Erdoğan olduğunu söyledi.
Suriye Politikası Haluk Koç Suriye İç Savaş Beşar Esad Recep Tayyip Erdoğan 


Başbakan'ın Esad ile albüm oluşturacak kadar fotoğrafı olduğunu söyleyen Haluk Koç '' Suriye sürecinde Türkiye belayı kendi kucağına kendisi davet etti. Suriye'de gelişebilecek her türlü olay Türkiye'yi yakından ilgilendirecek . '' dedi.

CHP Sözcüsü '' Bugün Suriye'de akan kardeş kanının sorumlularından bir tanesi Esad ise bir tanesi de hiç şüphesiz Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğandır '' diye konuştu.


Haluk Koç Hakkında
Haluk Koç 1973 yılında Galatasaray Lisesi'ni bitirdi. Ardından girdiği Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni derece ile bitirdi. İç Hastalıkları Uzmanlığını ve Hematoloji Yan Dal Uzmanlığını, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı ile Hematoloji Bilim Dalı'nda tamamladı. 1990'da doçent, 1996'da profesör oldu. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Hematoloji Bilim Da...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
6 Mayıs 2013 Pazartesi günü yayınlandı