Şişli Belediyesi'ni bekleyenler: Barışma, istifa, yol ayrımı...

Şişli Belediyesi'ndeki Hayri İnönü – Emir Sarıgül çekişmesi gündemdeki yerini korurken yaşananların perde arkasıyla ilgili en anlaşılır bilgiler Kanal D Parlamento Muhabiri İbrahim Gündüz'den geldi.
Hayri İnönü Belediye Başkanı Şişli Belediyesi Emir Sarıgül 


GENEL MERKEZ KAVGADAN ÇOK RAHATSIZ
Gün boyu CHP yetkilileri ile görüşen Gündüz, “Genel Merkez biran önce bu kavganın bitmesini ve sorunun çözülmesini istiyor. Çünkü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli'den kamuoyuna yansıyan kavga görüntülerinden çok rahatsız. “ dedi.

KAVGANIN 2 NEDENİ

Kavganın arkasında iki neden olduğunu belirten Gündüz, bunları şöyle sıraladı: BİR: Şişli üzerindeki gücünü korumak isteyen Sarıgül ailesi. İKİ: Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün yönetimdeki zafiyeti.

İHSAN ÖZKES ARABULUCU

Genel Merkez'in Hayri İnönü'nün arkasında olduğunu ancak Sarıgül ailesine de rest çekilemediğini anlatan Gündüz, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in arabulucu olarak görevlendirildiği söyledi. Gündüz, kavganın devam etmesi durumunda sert tedbirler alınabileceğini ekledi

BARIŞMA – İSTİFA – YOL AYRIMI
Öte yandan Ankara'daki kulislere göre Şişli için 3 seçenek masada: Taraflar barışabilir. Hayri İnönü istifa edebilir. Kavga tırmanırsa Şişli ile yollar ayrılabilir.
9 Aralık 2014 Salı günü yayınlandı