Savcı Sayan:Kılıçdaroğlu ağzından çıkana dikkat etsin

CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan,Ülke Tv ekranlarında Kemal Kılıçdaroğlu'nun ' Hadi, Mustafa kemal Atatürk'ten korkmuyorsun, utanmıyorsun diyelim, bari Allah'tan kork. ' twittine ilişkin sert konuştu.Sayan'Kılıçdaroğlu ağzından çıkana dikkat etsin'dedi.
Atatürk Savcı Sayan  Twitter Allah Kemal Kılıçdaroğlu 


''Böyle bir twitt atan bir insanın CHP Genel Başkanı olarak orada kalmasını ben büyük bir zulüm olarak görüyorum''diyen Sayan 'Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzde 99'u Müslüman olan bir ülkede Ana muhalefet partisinin Genel Başkanı Allah ile Atatürk'ü eşit, paralel şekilde halkın içinde böyle bir algıya sebep oluyorsa dönüp o koltuğa önce hesap vermeli,kendisini de sorgulamalı.Genel Başkan ağzından çıkan lafa dikkat etmek zorundadır.''diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
22 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı