Savcı Sayan: CHP kan kaybediyor

CHP MYK eski üyesi Savcı Sayan,A Haber'de çarpıcı açıklamalarda bulundu.Sayan,Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi iyi yönetemediğini söyledi.
Savcı Sayan  A Haber Chp Kemal Kılıçdaroğlu Çözüm Süreci 


CHP'nin yönetiminin bugün bu planlara karşı savunma mekanızması oluşturmadığını söyleyen Sayan '' CHP'nin her döneminde kanatlar olmuştur.Hatta Sayın Baykal döneminde çok daha kanat vardı.Sarıgül ve Ercan Karakaş bir kanattı.Ulusalcı,yenilikçi,sosyal demokrat,radikal,laik gibi kanatlar da olmuştur.CHP'de her zaman çok seslilik olmuştur.Bu da doğaldır;fakat Sayın Baykal döneminde çok seslilik,tek başlılık vardı.Sayın Kılıçdaroğlu döneminde ise çok başlılık ve çok seslilik var.'' diye konuştu.

CHP'nin nöbetçi Genel Başkan konumuna düştüğünü belirten Sayan '' Yani Genel Başkan bugün,bu süreçte partiyi çok sağlıklı bir şekilde yönetemiyor.Belki de liderlik vasıflarına sahip değildir.İyi insan olmak yetmez.Aynı zamanda liderlik potansiyeline de sahip olmak lazım.Ben bugünkü yönetimde bunu göremiyorum.Dolayısıyla CHP hızlı bir şekilde kan kaybediyor.'' ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
22 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı