Savcı Sayan: CHP'de Melih Gökçek paranoyası var

CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, “Bu CHP ' de 5 yıldır bir Melih Gökçek paranoyası başladı. CHP Melih Gökçek ' i yenmek adına, boşa çıkarmak adına ilkelerinden de vazgeçiyor” dedi.
Savcı Sayan  Chp Melih Gökçek Ankara Büyükşehir Belediyesi Kemal Kılıçdaroğlu 


Beyaz TV'de yayınlanan Erkan Tan'la Tartışalım programına CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan konuk oldu.

Önce Ankara'nın şebeke suyuyla ilgili Aylin Nazlıaka iftira atmış, ardından CHP ile yakın ilişkisi belgelenen Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO otobüs şoförüne “bana hakaret etti” diyerek iftira atmıştı. Tüm bu iftiraların odağında Melih Gökçek vardı.

Bu iftiralar üzerine CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, “Gazi” olayının ardından CHP'ye çok sert sözler sarfetti.

CHP'de Melih Gökçek paranoyasının başladığını söyleyen Sayan CHP'nin bu iftiralarla, ucuz politikalarla, belden aşağı vurmalarla iktidar olamayacağını dile getirdi.

İşte Savcı Sayan'ın o açıklamaları:

CHP'DE 5 YILDIR GÖKÇEK PARANOYASI VAR

Bu CHP'de 5 yıldır bir Melih Gökçek paranoyası başladı. CHP Melih Gökçek'i yenmek adına, boşa çıkarmak adına ilkelerinden de vazgeçiyor. Biliyorsunuz geçen yerel seçimlerde Mansur Yavaş'ı aday yaptılar. Geçen gün birisiyle tartıştım. Niye Mansur Yavaş'ı getirdiniz? dedim. Melih Gökçek'i düşürmek için dedi. Peki onun muadili o mu kardeşim?

MELİH GÖKÇEK'İ DEVİRMEK İÇİN BOZKURT İŞARETİ BİLE YAPTI

Kılıçdaroğlu Melih Gökçek'i devirmek için bozkurt işareti bile yaptı CHP'de böyle bir paranoya var. Bu paranoyalarla falan CHP iktidar olamaz. Sen Türkiye'nin ana muhalefetisin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı için bütün ilkelerini unutuyorsun, o zaman sen hem Melih Gökçek'i daha çok yükseltiyorsun hem de kendini çürütüyorsun.

HER EGO ŞOFÖRÜNÜ KONTROL EDECEK HALİ YOK


EGO otobüsünde bir olay olmuş. Şoförle Güneydoğu'da yaralanmış bir gazimiz arasında bir tartışma yaşanmış, mahkemeye de düşebilirler. Bu Melih Gökçek'in suçu değildir. Melih Bey'in yanında çalışan binlerce insan var. Her EGO otobüsünde çalışan şoförü kontrol edecek halleri yok. Müfettiş var, mahkeme var. İcabına bakılır, haklı haksız ortaya çıkar. Hemen bunu duyar duymaz basın toplantısı yapıp, Melih Gökçek özür dilesin demek, bunlar ucuz politikadır, belden aşağı vurmadır. Belden aşağı vurarak CHP iktidar olamaz. Ben buna karşıyım. Siz Mansur'un yerine CHP'de Melih Gökçek'in karşısına çıkaracak bir aday bulamadınız.

Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
31 Ekim 2014 Cuma günü yayınlandı