Şamil Tayyar: Kılıçdaroğlu yapılan operasyonun başbakan adayıdır

24 ekranlarında yayınlanan Söz Bitmeden programına konuk olan AK Parti Gaziantep Millevekili Şamil Tayyar, yolsuzluk operasyonunu değerlendirdi.
Başbakan Şamil Tayyar Yolsuzluk Reyhanlı Kemal Kılıçdaroğlu 



'Biz demiştik ki; Erdoğan'sız bir Türkiye hayali kuranlar, projesi üretenler 2014 yılına doğru Türkiye'yi bir kaosa sürüklemek isteyecekler' ifadesini kulllanan Tayyar, 'Bunu nasıl yaparlar? Reyhanlı'daki gibi kitlesel ölümlerin yaşandığı hadiseler meydana getirilebilir. Toplumsal çatışmaları körükleyecek hadiseler meydana getirilebilir. Yolsuzluk davaları vs gündeme getirilebilir ya da toplum üzerinde nüfus sahibi bazı isimlere suikast girişimleri planlanabilir. Bunun gibi Türkiye'de bir kaos ortamı oluşturabilecek her türlü eylemin periyodik olarak Türkye'de meydana gelebileceği ihtimaline dikkat çektik. Bunun için çok akıllı olmaya gerek yok. Ama geleceğe baktığınızda Türkiye'nin nasıl bir oyunla karşı karşıya olduğunu görebiliyorsunuz. Nitekim gelişmeler bizi yanıltmadı. Hemen arkasından 'Gezi' olayları başladı. Gezi olayları hükümeti alaşağı etmeye yönelik Global Ergenekon'un bir darbe girişimiydi' şeklinde konuştu.


CHP ile cemaati bir koalisyona zorluyor ve bunun alt yapısı oluşturulmaya çalışılıyor diyen Tayyar, ''Kemal Kılıçdaroğlu bu ittifakın Başbakan adayıdır. Ama millet bu oyunu bozacak. Bunu 30 Mart'ta sandıkta göstereceğiz''dedi.

Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
19 Aralık 2013 Perşembe günü yayınlandı