Şamil Tayyar'dan CHP'yle ilgili flaş iddia

Beyaz Tv ekranlarına konuk olarak katılan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar,CHP ile ilgili flaş bir iddia daha ortaya attı.
Cumhuriyet Halk Partisi Şamil Tayyar İşçi Partisi Beyaz Tv Doğu Perinçek 


''Fırkalardan oluşmuş bir CHP var'diyen Tayyar''İktidar partisine güvenmeyen,destek vermeyen ya da farklı bir iktidar özlemi olan insanlar eğer muhalefet üzerinden umutlarını yeşertemiyorsa o zaman yer altına iniyorlar.İşte bugün Ergenekon türü yapıların yeşermesinde ve palazlanmasında muhalefet yetersizliğinin de önemli rolü olduğunu düşünüyorum.''dedi.

'CHP'DEN İŞÇİ PARTİSİ'NE TRANSFER OLABİLİR'

İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek'i kutladığını belirten Tayyar 'yüzde 1'in altındaki bir oy oranıyla koca bir ana muhalefet partisini peşine takmış,siyaset yapıyor.Zaman zaman bunda da başarılı oluyor.Meydanlarda ve birçok yerde İşçi Partisi daha dominant bir etki yaratıyor ve birçok CHP'li milletvekili de İşçi Partisi'nin estirdiği bu rüzgara kapılmış,yürüyor.''diye konuştu.

AKP'li Tayyar''Ben eminim ki eğer İşçi Partisi yüzde 10 barajını aşabilme umudunu verse,CHP'de çok ciddi bir transfer yapabilir;ama İşçi Partisi yüzde 10'luk bir siyasi parti gibi gözükmediği için alternatif oluşturmuyor.Dolayısıyla bir kısmı havadan gelmiş milletvekillerinin böyle bir riski alacağını düşünmüyorum''ifadelerini kullandı.

Şamil Tayyar,CHP'nin en kısa zamanda toparlanmasını umut ettiğini de söyledi.

Şamil Tayyar Hakkında
1965 yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İslahiye ilçesinde tamamladı. 1986 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazeteciliğe 1985 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde son sınıf öğrencisi iken Milliyet Gazetesinde başladı. 21 yıllık meslek hayatının 17 yılı Milliyet ve Sabah gazetelerinde geçti. Son olarak Yeni Şafak Gazetesinde Ankara Haber Müdürü ve köşe yazarı Tercüman Gazet...
devamı
30 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı