Oral Çalışlar: Bahçeli'nin sözleri umarım dil sürçmesidir

Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Oral Çalışlar,MHP lideri Bahçeli'nin Bursa'daki mitinginde 'vur de vuralım, öl de ölelim' sloganına karşılık söylediği sözlere tepki gösterdi.Çalışlar'Bahçeli'nin sözleri umarım dil sürçmesidir'dedi.
Haber Türk Ülkücüler Mhp Oral Çalışlar Devlet Bahçeli 


Bahçeli'nin sözlerinin üzüntü verici olduğunu belirten Çalışlar 'Bahçeli,ülkücülerin,sokaktan çekilmesi ve Türkiye'de iç çatışmaya taraf olmaması konusunda önemli bir rol oynamıştı.Şimdi bu rolünü ters bir şekilde oynamaya yeniden karar vermiş gibi izlenim veriyor.Umarım bu bir dil sürçmesidir.''diye konuştu.

Oral Çalışlar''Türkiye,savaştan ve çatışmadan kurtulmak istiyor.Bu çatışmadan kurtulmak istenmesi neden Devlet Bahçeli'yi bu kadar geriyor?İnanılır gibi değil.''ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli Hakkında
1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur. İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır. Başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Ak...
devamı
25 Mart 2013 Pazartesi günü yayınlandı