O söz Kılıçdaroğlu'nun çok ağrına gitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaralanan emniyet müdürünü hastanedeki ziyaretinden sonra kameraların karşısına geçti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Kemal Kılıçdaroğlu 


Kemal Kılıçdaroğlu, Balbakan Ahmet Davutoğlu'nun kendisinin aklına ihtiyacımız yok. Gölge etmesin yeter sözlerine cevap verdi.

Kılıçdaroğlu ' Davutoğlu gerçekten Başbakan mı. Davutoğlu'nun önce kişiliğini kanıtlaması lazım. Benim Kılıçdaroğlu'nun aklına ve şeyine ihtiyacım yok demiştir. Akıl akıldan üstündür diye bir laf var. İstişare var. Belli konular tartışılır beğenirler ya da beğenmezler aklımıza ihtiyaçlarının olmadığını söylediler. Şunu söyleyeyim CHP'nin fikrine CHP'li olmayan da bakar. Davutoğlu önceki gün Kılıçdaroğlu bu konuda ne düşünüyor demişti. O zaman neden soruyorsun. Hadi aklına ihtiyacı yok diyorsun da bu şey ne oluyor burada. Buna bakmak lazım ' şeklinde konuştu.

Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
10 Ekim 2014 Cuma günü yayınlandı