Nazlı Ilıcak Ve Nagehan Alçı’nın ’kucağa Oturma’ Kavgası

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Dört Bir Taraf' isimli tartışma programında Nagehan Alçı ile Nazlı Ilıcak arasında gerginlik yaşandı. Programa Altan Öymen'in yerine katılan Abdülkadir Selvi ile Nazlı Ilıcak arasında 'Operasyonel gazetecilik' tartışması çıktı.
Cnntürk Abdulkadir Selvi Nazlı Ilıcak Altan Öymen Nagehan Alçı 


Ilıcak, Selvi'nin '15 ay önce soruşturma tamamlanmış neden bugün bekleniyor' şeklindeki tezi üzerine 'Operasyon 14 ay önce bitmedi, 52 gün önce teknik takip bitti. Gerçeğe aykırı konuşuyorsunuz' dedi. Selvi'nin 'Başsavcı Turan Çolakkadı'nın açıklamalarına ne diyorsunuz?' çıkışı üzerine Ilıcak 'Operasyonel davranıyorsunuz. Lütfen bunu yapmayın' dedi.

Ilıcak'ın bu sözleri üzerine öfkeyle söze giren Nagehan Alçı, 'Siz kendi yaptıklarınız hakkında başkalarını suçluyorusunuz' dedi. Ilıcak'ın 'Sen neden karışıyorsun, Abdülkadir Bey'in avuklatı mısın' dedi. Alçı ise 'Karışırım, ben adaletin yanındayım' dedi.

Nagehan Alçı, 'Ben 28 Şubat döneminde dikdurdum, vesayete karşı çıktım' deyince Nagehan Alçı 'Siz o dönem askeri vesayete karşı çıktınız ama bugün başka bir vesayetin kucağına oturdunuz' dedi. Alçı'nın bu sözlerini duymayan Ilıcak, ilerleyen dakikalarda kendisine gelen uyarı üzerine bu sözlere tepki gösterdi ve Alçı için 'Kara propaganda yapıyorsun' dedi.
Nagehan Alçı Hakkında
Hürriyet'in dış haberler servisinde staj yaparak gazetecilik kariyerine başladı. Daha sonra 32. Gün'de ve Avusturya'daki bir televizyon kanalında stajlarını sürdürdü. Alçı, Show TV dış haberler departmanında çalıştıktan sonra Akşam gazetesine geçti. Alçı Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor. Aralık 2010'da köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile evlendi. Nagehan Alçı, aynı zamanda Beyaz Tv'de gündeme ilişkin konuları değerlendiriyor. ...
devamı
14 Ocak 2014 Salı günü yayınlandı