Muhalefet kolaya kaçıyor

Avukat Sinan Kılıçkaya, muhalefetin yargıyı, askeri, toplumsal olayları kullanarak kolay yoldan hükümeti yıkmaya çalıştıklarını söyledi.
Sinan Kılıçkaya Şirin Payzın Ersan Şen Seyfettin Gürsel Çarşı Grubu 


CNN Türk'te yayınlanan moderatörlüğünü Şirin Payzın'ın yaptığı Ne Oluyor'da tartışma konusu Çarşı Grubu İddianamesi'ydi. Programa İstanbul stüdyosunda bulunan Avukat Salim Şen, Çarşı grubu avukatı Mehmet Derviş Yıldız, Prof. Dr. Ersan Şen ve Prof. Dr. Seyfettin Gürsel ile programa Ankara'dan katılan Avukat Sinan Kılıçkaya arasında yaşanan hararetli tartışma damga vurdu.

MUHALEFET KOLAYA KAÇIYOR

Kılıçkaya, “Türkiye ' de muhalefet, halka bu hükümeti anlatıp oy vermemesini sağlamak yerine kolay yollara gidiyorlar. Nedir bu kolay yollar? Askeri kışkırtıyorlar, darbe yapmaya yöneltiyorlar. Bunlar olmuyor. Toplumsal olayları, yargıyı kullanmaya çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

Kılıçkaya, “17-25 Aralık operasyonları yargı eliyle yapılan bir darbe girişimidir, bu girişimde sonuçsuz kalmıştır. Yolsuzluk adı altında hükümet devrilmeye çalışılmış ve yargı eliyle siyaset dizayn edilmeye çalışılmıştır” ifadelerini kullandı.

11 Eylül 2014 Perşembe günü yayınlandı